Inspiratie & Tutorials

Inspiratie: NOTD - Sephora by OPI - 212

Ik heb er een poosje op moeten wachten maar een paar weken geleden ontving ik dan eindelijk mijn felbegeerde Sephora by OPI 212 nagellakje! Zoals jullie misschien wel weten ontwikkeld nagellak gigant OPI een speciale collectie met kleurtjes die alleen worden gekocht bij Sephora. Deze kleurtjes zitten niet in de reguliere OPI collectie. Daarnaast produceren ze ook speciale Limited Edition kleurtjes en daar is de 212 er eentje van. Ben je benieuwd wat er zo speciaal aan dit kleurtje is? Lees dan snel even verder voor meer informatie en een grotere afbeelding. Dit is hem dan, de Sephora by OPI 212. Dit is een van de Limited Edition kleurtjes die OPI Speciaal voor Sephora heeft ontwikkeld. De officiele omschrijving luidt als volgt: Smoky black with iridescent, gold and copper glitter. In de praktijk vind ik hem meer donker bruin. De glitters zijn echt prachtig, ze zijn namelijk niet alleen divers van kleur maar ook van formaat en structuur. Kijk zelf even!

De kleur is lastig te fotograferen, maar deze foto geeft een goed beeld van hoe de kleur in werkelijkheid is. De houdbaarheid is gemiddeld. Na drie dagen begint de nagellak zonder topcoat wel wat te beschadigen. Op deze foto draag ik twee laagjes Sephora by OPI 212 zonder topcoat. Wil je de kleurtjes die OPI speciaal voor Sephora ontwikkelde eens bekijken neem dan een kijkje op de website van Sephora, via deze link kun je alle kleurtjes op een rijtje bewonderen!  Ik heb trouwens nog wel een paar aanraders voor jullie, er zitten namelijk echt een aantal schitterende kleurtjes bij, die je echt even moet bekijken!

  • Absinthe Makes The Heart
  • Blue Grotto ( Zie hier de NOTD van Debbie!)
  • Ocean Love Potion
  • Call your Mother!
  • Metro Chic

Inmiddels begint de reguliere OPI collectie bij de diverse Sephora filialen in Nederland binnen te druppelen, maar de Sephora by OPI lakjes zijn nog niet gesignaleerd. Deze nagellakjes zijn overigens wel verkrijgbaar een fijne eBay winkel  genaamd Maiandjays superstore. Bij aankoop van 10 lakjes of meer verzenden zij gratis!  Dit lakje kost gemiddeld $13,00 excl. verzenden. Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top