Inspiratie & Tutorials

NOTD: Druk voor de feestdagen truukje!

Hebben jullie het ook zo druk met van alles en nog wat gedurende de aanloop naar de feestdagen? De kerstdagen staan om de hoek en ik moet nog vreselijk veel doen. Als nagellak liefhebber vind ik het hoe druk ik het ook heb toch wel erg belangrijk dat mijn nagels er netjes en verzorgt uitzien. Maar iedere twee dagen een nieuw nagellakje, daarvoor ontbreekt het mij momenteel toch wel een beetje aan tijd. Enfin, we hebben het natuurlijk allemaal heel erg druk met de voorbereidingen voor de feestdagen. Het is niet zo gek dat de nageltjes er een beetje bij inschieten. Lees snel even verder! Om er toch voor te zorgen dat mijn nagels er toch goed uit zien (zelfs al zijn ze tijdens deze koude dagen het grootste gedeelte van de tijd bedekt door een paar dikke handschoenen) pas ik momenteel het volgende truukje toe:

Meestal krijg ik na zo''n twee a drie dagen aan de bovenkant van mijn nagels toch wel wat witte randjes/beschadigingen. Wat ik dan doe is een contrasterende kleur uitzoeken en simpelweg een randje aan de bovenkant van de nagel lakken! Zo simpel is het. Ik raad je overigens wel aan een topcoat te gebruiken als finish. Zo zorg je ervoor dat je nagel er weer mooi egaal uit ziet en kunnen jij en je nagels er weer een paar dagen tegenaan! Op deze foto draag ik trouwens de Misa - Sorry just can''t help it als basis laag en de Bourjois - Noir de Chine Ultra Shine Laquer als lijntje.

Gebruiken jullie dit truukje ook wel eens? Of heb je een super handige nagellak tip voor ons? Ik lees hier hieronder heel graag terug! Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top