Fashion

Lushious Beauty meet in Rotterdam op 30 december!

Lieve lezeressen tussen 12 en 18 jaar, volgende week gaat er iets gezelligs plaatsvinden, we gaan nl. op woensdag 30 december 2009 een Lushious Beauty Meet organiseren. Dit keer zal de meet plaatsvinden in Rotterdam, om precies te zijn in het centrum van Rotterdam, waar we op een (nog onbekende) locatie zo rond 11.00 uur gaan meeten. Omdat deze meet het idee van mijn dochter Bo was, zullen we dit keer alleen meeten met meiden in de genoemde leeftijdscategorie, ik ben dan natuurlijk een uitzondering! Lees even verder als je interesse hebt om mee te gaan..... Op mijn forum, Lushious Beauty Talk, organiseren de leden wel vaker shopmeets, waarbij ze met een grote of kleine groep gezellig een dagje gaan winkelen in telkens verschillende steden. Bo en ik hebben al meets meegemaakt in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Antwerpen en zelfs bij ons thuis (de beroemde swappeltaartmeet), altijd supergezellig! Maar goed, nu over de meet in Rotterdam van woensdag 30 december 2009, ik zal alles op een rijtje zetten:

  • word lid van mijn forum (is gratis natuurlijk) en hou dit topic in de gaten dat gaat over deze specifieke meet, daar kun je ook al je vragen kwijt
  • het is de bedoeling dat er alleen meiden tussen 12-18 jaar meegaan, uiteraard mogen ouders/begleiders wel mee, maar op gepaste afstand! Ik ga zelf wel mee, maar zal mijn best doen niet bovenop de meiden te gaan staan...ik hou dus afstand.
  • de meet zal duren van 11:00 tot 15:00 uur en plaatsvinden in het centrum van Rotterdam, je moet zelf voor vervoer zorgen! Natuurlijk ben je vrij om later te komen of eerder weg te gaan, je bent niets verplicht, maar dan moet je wel zorgen dat je contact kan opnemen met één van de andere deelneemsters natuurlijk!
  • we gaan om lekker te shoppen, maar je bent absoluut niet verplicht om iets te kopen, het gaat vooral om de gezelligheid en lekker spullen bekijken en swatchen (in het geval van beauty producten).
  • je bent niet verplicht om te komen als je je eenmaal hebt aangemeld, maar het wordt wel op prijs gesteld als je je even afmeldt als je niet kunt of wilt komen
  • je mag natuurlijk ook een vriendin meenemen als je het niet zo leuk vind om alleen te komen! Maar we willen de groep ook weer niet te groot maken, max. 12 personen buiten Bo en ik. Meldt je dus snel aan!

Ik hoop dat het een beetje duidelijk is, voor aanmeldingen, vragen en opmerkingen kun je dus terecht in dit topic (<----klik hier), je moet wel ingelogd zijn om te kunnen reageren! Oh ja, wat gaan we eigenlijk doen? Nou ja, lekker shoppen o.a. bij Douglas, de Bijenkorf, Vila, New Look, New Yorker, misschien tussendoor een broodje eten bij La Place of Bagels and Beans, daarna weer verder naar Sephora, H&M, Zara etc....zoiets! Bijdrage van Lushious Babe & Bo

Deel dit artikel
Back to top