Nieuws

Inspiratie: Top 10 Mooiste nagellakjes 2009!

Zo tegen het einde van 2009 vind ik het wel leuk om even terug te kijken naar alle nagellakjes die wij jullie allemaal hebben laten zien op Lushious Beauty! Dit zijn er flink wat geweest. Eigenlijk kan ik als liefhebber natuurlijk bijna geen keuze maken maar ik ga toch proberen om een lijstje te maken met nagellakjes waarvan ik de afgelopen periode toch het meest onder de indruk ben geweest. Zoals jullie misschien wel weten heb ik een persoonlijke voorkeur voor nagellakjes met een creme finish. Even uitleggen: Dit zijn nagellakjes zonder glitter, shimmer of andere toevoegingen. Let wel: Ik heb gekozen voor nagellakjes die dit jaar zijn uitgebracht. Ik heb natuurlijk nog veel meer favorieten, maar die zijn eerder uitgebracht. Lees snel verder voor mijn top 10! Na veel wikken en wegen heb ik uiteindelijk tien nagellakjes uitgekozen die er voor mij het meeste uit zijn gesprongen. Dat kan zijn door de kleur, de samenstelling maar ook vind ik het zelf wel belangrijk dat een nagellakje iets ''unieks'' heeft. 1. - Chanel - Jade: (Chanel Jade Collection) Mijn absolute favoriet van dit nagellak-jaar! De kleur van deze nagellak is prachtig licht/mint-groen met een subtiele fijne gouden glitter. Echt heel mooi en superchic! Zoals jullie misschien wel weten is de Jade een zeer veel gezocht kleurtje dat maar op een paar plaatsen op de wereld verkocht is en dus echt een collecters item is. Op eBay wordt er veel geld voor betaald. Ik bewaak mijn flesje met mijn leven!

2. - China Glaze - Fortune Teller: (Spellbound Halloween collectie)

Ik denk toch wel dat dit een van de meest unieke kleurtjes is geweest van 2009. Dit is een zwarte nagellak met oranje glitters van divers formaat. Ik heb op deze foto een matte finish gebruikt en dat geeft de kleur net even wat meer diepte. Het doet mij denken aan een knisperend en knapperend haardvuurtje. Heel bijzonder.

3. - OPI - Sapphire in the Snow: ( OPI Holiday Wishes 2009 collectie)

Dit is een van de mooiste paars/blauwe nagellakjes die ik in mijn persoonlijke collectie bezit.  Het is een mooie donker blauw/paarse creme nagellak die mij qua kleur doet denken aan het tinnetje van de Rosebud Salve. Deze nagellak heeft een werkelijk schitterende hoogglans.  

4. -

Chanel - Orange Fizz: (Chanel Cote D’Azure collectie en Cage Dorée collectie) Nog zo''n Chanel nagellakje dat mijn hart heeft gestolen. De kleur is echt erg mooi en warm. Ik heb deze nagellak veel gedragen in de zomer, maar eigenlijk kan het ook heel goed gedurende de koudere maanden omdat het een warme tint is. De kleur is oranje, koraal maar toch ook met een klein vleugje roze.

5. - OPI - Ginger Bells: ( OPI Holiday Wishes 2009 collectie)

Ginger Bells is een mooie snel dekkende kleur die omschreven wordt als: A yummy shade of gingerbread! Dit klopt wel een beetje. Het is een prachtige kleur die inderdaad wel een beetje in de buurt komt bij de kleur van peperkoek of taai taai! De finish is creme en heeft een mooie hoogglans. Dit is een unieke en zeer bruikbare kleur.  

6. - Zoya - Veruschka: (Zoya Matte Velvet winter collectie)

Dit is ech een aandacht-trekker! Een van de grote trends het afgelopen jaar waren natuurlijk de matte en satin nagellakjes. Ik was al een poosje op zoek naar een wat lichtere kleur groene nagellak en daar ben ik dit jaar in geslaagd met deze kleur. Deze semi matte nagellak bevat een prachtige licht groene shimmer/glitter die je veel bekijks zal opleveren.

7. - ESSIE - Chinchilly: (ESSIE Cuddle with color collectie)

Deze nagellak is diep grijs graniet. Het is een warm midden grijze kleur die bij meerdere laagjes zelfs wat bruin en groen tonen naar boven haalt.  Ik vind de kleur erg mooi. Het is fijn om ook een warme kleur grijs te dragen, de meeste grijs tinten zijn wat koeler, dus wat dat betreft is het een absolute aanvulling. Dit is een beetje het warmere broertje van China Glaze Recycle.  

8. - MAC - Dry martini: (NailTrend FW09 collectie)

Dry martini was het afgelopen jaar wat mij betreft het mooiste nieuwe nagellakje uit de MAC collectie''s. Het is een mooie goed dekkende donker groen/bruine kleur. De kleur is diep en creme en heel goed draagbaar. Ik vind het persoonlijk wel een echt herfst en winter kleurtje. Ik zou hem gedurende de zomermaanden zelf niet dragen maar de kleur is uniek, warm en bijzonder mooi.

9. - MISA - Dirty, Sexy, Money: (Misa Living on the Fast lane collectie)

Dit jaar heb ik voor de eerste keer wat kleurtjes van  Misa geprobeerd en dit merk is mij zeker niet tegen gevallen. De kleur die jullie hier zien is omschreven als Laundered Green. In de praktijk is het een koelere groen/blauwe kleur die ik persoonlijk net even een tikkeltje meer vind hebben dan de meeste vergelijkbare kleuren. Wat mij betreft DE Misa musthave!

10. - ESSIE - Angora Cardi: (ESSIE Cuddle with color collectie)

De Angora Cardi is echt een must have kleur! Hij is heel warm en mystiek en zeer draagbaar. De kleur is roze paars, maar er zit ook iets bruins en grijs in. Absoluut bijzonder. Dit nagelakje dekt trouwens razend snel, veelal is een laagje al voldoende.

Ik kan jullie wel vertellen dat het geen gemakkelijke keuze was, maar ik geloof dat het mij dan toch gelukt is om de voor mij mooiste lakjes te benoemen. Ik zal ze een ere plaatsje geven in mijn nagellak opberg systeem!

Ik ben natuurlijk meer dan benieuwd of jouw favorieten er ook tussen zitten, en zo niet dan hoop ik dat je die natuurlijk even met ons wil delen dmv een reactie! Laten we als nagellak liefhebbers  in ieder duimen dat 2010 ons allemaal weer een heleboel mooie nagellakjes zal brengen! Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top