Algemeen

Dior Bronze release 22 april 2009

Dior heeft ook heerlijke producten voor in de zomermaanden, waaronder hun lichaams- en gezichtsproducten die zorgen voor een mooie bruine, glanzende huid met of zonder zon! Want in ons, niet altijd zonnige landje, hebben we soms wel wat hulp nodig om er gebruind uit te zien. Zelfbruiners zijn daar natuurlijk ideaal voor, maar dan moeten ze hun werk wel goed doen. Dat is bij Dior wel in goede handen, er komen nu in deze Dior Bronze lijn een tweetal nieuwe producten uit, lees en kijk snel verder....   Dior Bronze NL release 22 april 2009 Beide producten bevatten Diors eigen versie van de Monoï-geur, dat is een geraffineerde geur die het betoverende effect van de zon perfect weet op te roepen. Als klassieker in verzorgende zonneproducten zorgt Monoï voor een goed humeur. De naam van deze geur uit de Stille Oceaan betekent ‘geparfumeerde olie’ of ‘heilige olie’ - heilig vanwege het eeuwenoude gebruik waarin verzorging en hedonisme elkaar perfect weten te vinden. Monoï is een van de meest typerende elementen in de cultuur van Polynesische vrouwen. De geur wordt verkregen uit verse Tiarébloemen in kopraolie. Het wonderbaarlijke concentraat staat bekend om zijn hydraterende en voedende effect op zowel huid als haar. Tiarébloemen uit Polynesië en Kau Pe-bloemen van de Markiezeneilanden, Jasmijn uit Egypte, Amber, Muskus en Vanille… Een combinatie die Dior heel nauwkeurig samenstelde met de meest exquise geuren is een unieke essence die mysterie combineert met gourmandise… Monoï, de mythe van Dior. Auto-Bronzant Gelée de Monoï EUR 35,30 Activeert en onderhoudt de bruine kleur. Deze zelfbruiner werkt progressief. Hij wordt gebruikt om de huid voor te bereiden op de zon en om de bruine kleur te onderhouden. Ook zonder zon is de huid stralend bruin.

Voile de Monoï SPF 10 EUR 38,40

Sublimeert de huid. Dit product met frisse olietextuur beschermt de huid tegen de schadelijke effecten van de zon en geeft een perfecte bruine kleur.

  Klinkt geweldig en is ook geweldig, ik gebruik de zomerproducten van Dior eigenlijk ieder jaar wel, vooral hun gezichtszelfbruiner (Dior Bronze Auto-Bronzant Éclat Naturel Visage) is erg fijn en doet zijn werk heel goed! Dit is de complete collectie die je dus vanaf 22 april on counter zal vinden met daarbij de adviesprijzen: Dior Bronze Auto-Bronzant Gelée de Monoï € 35.30 Dior Bronze Voile de Monoï SPF 10 € 38.40 Dior Bronze Auto-Bronzant Éclat Naturel Visage € 32.50 Dior Bronze Auto-Bronzant Éclat Irisé Visage € 32.50 Dior Bronze Auto-Bronzant Éclat Naturel Corps € 34.70 Dior Bronze Auto-Bronzant Éclat Irisé Corps € 34.70 Dior Bronze Crème Solaire Anti-Age SPF 15 Visage € 29.90 Dior Bronze Crème Solaire Anti-Age SPF 30 Visage € 31.50 Dior Bronze Crème Solaire Protectrice SPF 15 Corps € 29.90 Dior Bronze Crème Solaire Protectrice SPF 30 Corps € 31.50 Sweet Sun Eau de Bienfait Parfumée sans Alcool € 45.40 Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top