Algemeen

Dior J'Adore L'Eau parfum

In navolging van de klassieke geuren van Christian Dior, krijgt de succesvolle parfum J''Adore nu ook een lichtere versie, de J''Adore L''Eau parfum. Dit parfum is natuurlijk bij uitstek geschikt voor in de warmere zomermaanden, maar voor degene die houden van een frisser parfum is het natuurlijk helemaal prettig. Ook van deze frisse, lichte maar toch bloemige parfum is Charlize Theron weer het (prachtige) gezicht.  Lees en kijk snel verder.... De J''Adore L''Eau parfum is een briljante combinatie van een klassieke eau de cologne samen met de bloemenessences van het originele J''Adore parfum. Hierin ruik je heel duidelijk de Magnolia en de Ylang-ylang gecombineerd met het meer kruidige van de Neroli en de Bergamot.

Charlize Theron belichaamt de ultieme vrouwelijkheid van de J''Adore L''Eau parfum, zij combineert raffinement met frisheid en heeft daarnaast het imago van een rustige schoonheid. Perfect geschikt om dit luxe, authentieke parfum een gezicht te geven.

In de geurlijn van J''Adore zijn ook nog 2 nieuwe producten opgenomen:

  • J''adore Huile Sèche Satinée Pour le Corps, hydraterende pruimenolie, gecombineerd met ontspannende, essentiële Ylang-Ylang-olie, die de huid verzacht en een satijnen finish geeft, natuurlijk met de parfum van J''Adore.
  • J’adore Parfum Pour les Cheveux, een lichte en sensuele haarparfum werd verrijkt met essentiële olie van beschermende en herstellende Ylang-Ylang om het haar te laten schitteren. De luchtige en vloeibare textuur wordt licht over het haar verstoven. Het haar wordt stralender en blijft fris.

Deze nieuwe producten zijn vanaf 22 april 2009 te koop bij de door Parfums Christan Dior erkende verkooppunten. Hieronder vind je de prijzen van de producten:

  • J''adore l''Eau 75ml € 71.60
  • J''adore l''Eau 125ml € 98.10
  • J''adore Huile Sèche Satinée Pour le Corps100 ml € 48.40
  • J’adore Parfum Pour les Cheveux 30ml € 35.30

Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top