Algemeen

Dior New Look Summer 2009 release 22 april 2009

Zomer 2009. Wanneer de Haute Couture collectie straalt in een pop-ritme, wordt de sfeer elektrisch geladen. Net als bij de make-up. Roze, koraal, oranje, fuchsia, paars, blauw, turkoois. De kleuren zijn opvallend, gespannen, dynamisch en vibreren bij een zonnige teint. Energiek en chic. Dior…onweerstaanbaar Dior Kortom, de New Look Summer 2009 van Dior is binnenkort te verkrijgen, om precies te zijn op 22 april, kijk snel verder voor alle informatie en foto''s!  

Dior New Look Summer 2009 NL release 22 april 2009

Starproduct Dior Cristal Shine EUR 60,50 Limited edition

Transparante piramides, plaatjes met emaillen effect en stenen als kristallen sieren het kostbare doosje met supergrafisch design. Een chic en praktisch accessoire, met een balsem en een gloss, dat aan de handtas kan worden meegenomen. In het dekseltje bevindt zich een spiegel; binnenin een gladmakende balsem met een nieuwe, zeer rijke en hydraterende textuur, een gekleurde, sprankelende gloss en een plat kwastje. Dior Cristal Shine verschijnt in twee kleurduo’s, beide met een hoog popgehalte:

  • 001 Corail Cristal: perzik- en koraalkleurige kristalglans.
  • 002 Rose Cristal: roze en fuchsia kristalglans.

Resultaat: gladde en beschermde lippen, stralend versierd voor de zomer. Dior Addict Lip Glow EUR 28,30 Een balsem die de natuurlijke kleur van de lippen duurzaam accentueert en verfraait. Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar: dankzij de Color Reviver-technologie reageert Dior Addict Lip Glow op de vochtigheidsgraad van de lippen waardoor de lippen van binnenuit worden opgefrist en ze er vol en stralend uit zien. De SPF10 formule is verrijkt met zinnelijke mango en luffa cylindrica waardoor de lippen de hele dag beschermd en gehydrateerd worden. Iedere dag opnieuw worden de lippen gladder en voller. Een universele balsem voor alle lippen. Dior Addict High Shine EUR 26,00 De ultiem glanzende lipstick van de Dior-catwalk, heeft een soepele, vederlichte geltextuur die onmiddellijk met de lippen versmelt. Deze synthese van alle trucjes van visagisten verschijnt in drie nieuwe, extra stralende tinten:

  • 154 Corail Styliste, zonnig parelmoeroranje
  • 374 Rose Artiste, stralend shocking pink (limited edition)
  • 864 Rose Croquis, intens fuchsiaroze.

Speels eens met twee kleuren. Breng twee op elkaar lijkende kleuren aan, bijvoorbeeld Rose Artiste en Rose Croquis, een kleur op elke lip. Druk de lippen lichtjes samen om de tinten te mengen. Zo worden ze nog sprankelender.

  Dior Kiss EUR 20,40 Een siroop-gloss met volle glans met een sappige en frisse fruitsmaak. Een zalige sorbet voor frisse en onweerstaanbare lippen…Drie nieuwe kleuren van rode vruchten:

  • 741 Diabolo Grenadine (limited edition)
  • 781 Crème de Cassis (limited edition)
  • 851 Smoothie Fraise
Dior Vernis EUR 20,40

Een duurzame lak met extreme glans die de nagels in de verf zet. De twee unieke, felle tinten zien er schitterend uit, met name op een gebruinde huid:

  • 741 Bubble Gum, 100 % fluo (limited edition)
  • 781 Violet Acidulé, 100 % pop (limited edition)
5-Couleurs Iridescent eyeshadow EUR 52,00

Kies voor iriserend roze, paars en blauw voor een extra vibrerende en geraffineerde blik. 5-Couleurs Iridescent speelt meer dan ooit met zijn effecten. De unieke Wet Reflect-technologie, een extreem smeltend poeder met uitzonderlijke glans, verschijnt dit seizoen in twee nieuwe kleurharmonieën met hoog popgehalte.

  • 259 Electric Light: hemelsblauw, parel, zilver, turkoois, paars. De stralende oogleden hebben een elektriserend effect.

  • 859 Graphic Light: roze, lila, fuchsia, purper, zilver. Een vibrerende bliksemschicht op het hele ooglid. Een ware kleurflash. (limited edition)

Crayon Eyeliner EUR 19,70

De Crayon Eyeliner blijft lang zitten en heeft een soepele punt waardoor de ogen snel en gemakkelijk kunnen worden opgemaakt. De nieuwe tint 033 Argent Métallique (limited edition) spreekt tot de verbeelding: een stippellijn langs de onderste wimpers en in de buitenste ooghoek geeft de ogen een intense glans. Op het bovenste ooglid geeft het de ogen een subtiele glitterglans. Diorskin Poudre Shimmer EUR 42,60 Diorskin Poudre Shimmer verheldert het gezicht met iriserende, roze accenten. Om het licht te vangen en het gezicht vorm te geven brengt u extra poeder aan op de uitstekende delen zoals wangen, neus en voorhoofd.

  • 004 Diamant Pop, een sprankelende variant van roze (limited edition)
Diorskin Nude Loose PowderEUR 42,90

Diorskin Nude Loose Powder wordt in accenten aangebracht op gezicht en decolleté voor een subliem resultaat. De lichte, extra fijne textuur maakt de huid transparant en heerlijk fluwelig. Dit poeder ‘tegen de dorst’ met mica-deeltjes die het zonlicht weerkaatsen verschijnt in een nieuwe zonnige tint.

  • 052 Bronze Rosé, de meest natuurlijke keuze uit alle zomertinten. (limited edition)
Pop Colors tips

De felste kleuren kunnen verrassend overkomen, maar wees vooral niet geïntimideerd! Het is een kwestie van dosering en feeling, van een uitgesproken of juist een licht accent. Voor deze make-up koos Tyen een zachte, subtiele interpretatie. De ogen stralen met 5-Couleurs Iridescent 859 Graphic Light. Onder de oogleden, die geaccentueerd zijn met Crayon Eyeliner 893, schitteren de ogen verleidelijk. De wimpers worden opvallend aangezet met Diorshow Iconic Extrême 090 Extrême Noir. De lippen zijn glad en vol met Dior Cristal Shine 002, waarna de vibrerende glans van Dior Addict High Shine 374 Rose Artiste uitstekend tot zijn recht komt. De teint wordt zomers en egaal met een verfrissend vleugje Diorskin Airflash 200, vervolgens subtiel zonnig met Dior Bronze Harmonie de Blush 001 Rose Brazilia. Op de nagels zorgt Dior Vernis 741 Bubble Gum voor een shocking, maar stralend effect… Wat vinden jullie ervan? Ik ga vooral voor de mooie blush en de loose powder lijkt mij ook heel erg mooi! En die nagellak.....is echt geweldig!!!! Ik kan niet wachten totdat het 22 april is, dan liggen deze mooie spullen in de winkels! Let er ook op dat er verschillende items limited editions zijn, dat betekent dus dat op ook echt op is, het zou jammer zijn als je misgrijpt, ga dus tijdig naar de vaste Dior verkooppunten als je iets graag wilt bekijken of kopen! Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top