Algemeen

Givenchy Summer Look release 24 april 2009

Het duurt niet lang meer voordat de nieuwe zomermake-up collectie van Givenchy in de winkels ligt. Het beloofd een hele fijne collectie te worden met prachtige gezichtspoeders, blushes en een heel mooi oogschaduw palette! Ik kijk erg uit naar de limited edition gezichtspoeders die ook nog eens heel lekker moeten ruiken! Lees en kijk snel verder voor alle informatie..... De producten uit deze collectie zijn bijna allemaal geparfumeerd met een nieuw, delicaat en exotisch zomerparfum “Radiant Blossom” samengesteld uit oranjebloesem, bergamot, witte pioenen, iris, jasmijn, rozen, sandelhout, vanille en muskus. Je krijgt dus niet alleen een mooie kleur of glans, maar ruikt ook nog eens heel zomers!

  Dit zijn de limited edition producten, wees er dus snel bij als je die wilt bekijken en kopen: PRISME AGAIN! BLUSH GLOW EUR 46,72 Blush & Poederkwartet, de nieuwe formule met een hoge dosis parelmoerdeeltjes heeft een gloweffect op de wangen en modelleert het gezicht met een oplichtend effect. Ook hier is het parfum “Radiant Blossom”.

  PRISME AGAIN! VISAGE EUR 41,40 Compact poederkwartet, in Sun Mango voor de lichte huid en Sun Cinnamon voor de donkere huid. Twee harmonieën voor elke huidskleur. Dezelfde fijnheid bij het aanbrengen, hetzelfde natuurlijke en stralende resultaat, dezelfde heerlijke geur “Radiant Blossom”.

PRISME AGAIN! EYES EUR 44,30

Oogschaduwkwartet, Water en zon… Twee gouden tinten om de blik te verhelderen; twee zilveren tinten voor een “wet look”

POP GLOSS CRYSTAL EUR 23,20

Lipgloss Crystal, een kus waar de vonken vanaf vliegen…In Sun Rose, koraalroze met witte parelmoerdeeltjes of Sun coral, warm glamouroranje met witte en rode parelmoerdeeltjes

VERNIS PLEASE! EUR 15,70

Nagellak, een druppel water of zonlicht op de nagels, zilveren of gouden parelmoerdeeltjes in combinatie met aluminiumpigmenten.

Maar er zijn nog meer mooie producten in deze collectie opgenomen..... PRISMISSIME MAT & GLOW EUR 46,72 Prisme 9 –Gezichtspoeder, in twee texturen, een matte voor een natuurlijke teint, en een glowtextuur voor een meer glanzend effect. Om naar hartenlust te mengen. De glowtextuur dient om bepaalde delen van het gezicht te accentueren. De matte textuur egaliseert de teint met zijn lichte en donkere nuances. Hij parfumeert de huid delicaat met zijn nieuwe geur “Radiant Blossom”.

GLOW TO WEAR EUR 34,30

Gesatineerde voile voor het lichaam, de gel verandert in een fluide waardoor hij gemakkelijk aan te brengen is en een verfrissend effect heeft. De licht koperachtige textuur modelleert het lichaam met een witte parelmoerglans.

MISTER BRIGHT SUN EUR 26,20

Een verhelderende pen, de nieuwe tint Sunlight is verhelderd met witte en koperkleurige parelmoerdeeltjes, die het gezicht een warme gloed geven. Mister Bright Sun is onmisbaar om het hele gezicht te verhelderen zowel op de wangen als op de oogleden.

Je kunt wel zeggen dat deze collectie er heel goed uitziet!! Ik ga zeker eens snuffelen aan deze heerlijk klinkende producten en ben ook erg benieuwd naar de mooie blushes, die zien er heel goed uit! Deze collectie ligt vanaf 24 april 2009 bij de vaste verkooppunten van Givenchy. Laat vooral de limited editions niet aan je neus voorbij gaan. Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top