Algemeen

Guerlain Summer Look release 6 mei 2009

"In de zomerse hitte verschijnt een zeemeermin, zij zou een engel kunnen zijn… Beeldschoon is zij, adembenemend mooi!" Dit was de inspiratiebron voor Guerlain voor hun make-up look van deze zomer, die werkelijk adembenemend mooi is. Natuurlijk worden we weer verwend met prachtige, gelimiteerde editie''s van bekende Guerlain maquillage-klassiekers zoals de Terracotta eye kohl maar is nog zoveel meer moois, zoals een geweldige nieuwe Meteorites Poudre des Perles en nog veel mee, kijk snel verder!   Guerlain summer look 2009 Release 6 mei 2009

Ombre Éclat - 4 Couleurs 405 Perles des mers - limited edition EUR 50,52 Het palet gaat de zomer in met Perles des Mers en harmonieert met paradijselijke en warme stranden. De taupe parelmoerkleur en de turkooizen iriserende kleur geven de toon aan en zorgen voor krachtige oogleden; de witte en roze-beige, parelmoerachtige kleuren zorgen voor een stralende blik.

Le 2 de Guerlain Waterproof EUR 33,34 De befaamde Le 2 de Guerlain mascara nu in een waterproof versie, de grote borstel zorgt voor volume, lengte en gekrulde wimpers, terwijl de miniborstel voornamelijk de kleinere wimpers en de wimpertjes aan de onderkant van het ooglid nauwkeurig scheidt. De mascara is beschikbaar in de volgende kleuren:

  • Noir cruise
  • Brun cruise
  • Blue cruise (limited edition)  

Météorites Poudre de Perles - 10 Nacre Des Mers - limited edition EUR 55,57

Geïnspireerd door de Akoya-schelp, de meest bekende zeeschelp van Tahiti, is dit prachtpoeder een ode aan het Polynesische licht. Deze compacte, corrigerende parels in een spectrum van beige, ivoor en lichte abrikooskleur met een parelmoerglans, worden in een verfijnd doosje, verfraaid met metallic schubben, gepresenteerd: een hulde aan de schelpen van het eiland. De parels zorgen voor een prachtige, glanzende huid en een stralende teint, terwijl de lichtblauwe kleur in het midden kleine oneffenheden corrigeert.

Terracotta Poudre des Sables - Poudre De Soleil Évanescente - limited edtion EUR 55,57

Een heerlijk Terracotta poeder die dankzij de luchtige formule, de transparante extra zachte deeltjes en de verfijnde parelmoerglans,de huid onmiddellijk een gebronsde, natuurlijke en transparante teint geeft. Het poeder, in de vorm van een schelp, wordt gepresenteerd in een elegante ronde poederdoos met een bruin parelmoereffect.

Ombre Éclat - 1 Couleur - limited edition EUR 28,28

Twee prachtige mono-oogschaduws die zorgen voor een zonnestraal-effect op de gebruinde huid. Er zijn twee kleuren beschikbaar:

  • Sable Blanc - voor de lichte huid
  • Sable Blond - voor de gebruinde huid
Terracotta Khôl Poudre Libre - 05 Lagon Bleu - limited edition EUR 30,31

De beroemde losse kohl poeder die echt de hele dag perfect blijft zitten op de waterlijn, perfect voor zon, zee en strand, nu dus in een prachtige blauwe tint voor een frisse oogopslag   KissKiss Stick Gloss Haute Brillance - limited edition EUR 27,27 Een gloss in stickvorm die de lippen subliem laat sprankelen, de zomerse metallic huls met een satijnachtige zandkleur, bevat drie nieuwe, gelimiteerde, kleuren die de gebruinde huid laten stralen:

  • Rose des Sables: een roze-beige kleur voor een wandeling op het strand
  • Grenade des Iles: een rozehouten kleur voor een lunch bij het zwembad
  • Corail des Mers: een koraalrode kleur passend bij een avondjurk in de schemering

Toen ik deze foto''s voor het eerst zag, was ik direct zo enthousiast, wat ziet alles er perfect uit! Ik ga absoluut voor de prachtige Meteorites Poudre des Perles, vorig jaar heb ik die niet gekocht en daar had ik later toch echt spijt van, ik hou zo van dit soort heerlijke glanspoeders! Nog maar een weekje wachten en dan liggen deze prachtige spulletjes bij de vaste Guerlain verkooppunten, zoals Douglas, Sephora en de Bijenkorf. Wat zouden jullie willen hebben van deze collectie? Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top