Inspiratie & Tutorials

Inspiratie - NOTD - KOH Jewel

Vandaag een lakje dat werkelijk prachtig is!! Bepaald geen onopvallende kleur, maar ik hou wel van een beetje opvallen van tijd tot tijd! Het is de kleur Jewel van het Nederlandse merk KOH, een mooie (vrij donkere) mintgroen met hele fijne shimmer, bijna onmogelijk te omschrijven zeg! Klik op de foto voor een groter exemplaar, meer informatie en een vergelijkingsfoto..... Deze kleur, KOH Jewel, is één van de nieuwste kleurtjes en helaas nog niet verkrijgbaar in de online store van KOH, maar het is wel een absolute aanrader voor deze lente en hij moet gewoon op jullie wishlists komen te staan! De Jewel wordt midden januari 2010 verwacht bij de KOH verkooppunten! Op het eerste gezicht deed de kleur mij even denken aan Chanel Jade, maar de Jewel is wat donkerder en wat feller. Desondanks is het een prachtig lakje en heel wat makkelijker te verkrijgen dan de Chanel Jade!

De nagellakjes van KOH zijn heel goed, zowel qua pigmentatie, glans als houdbaarheid, perfect gewoon! Een laagje van de kleur Jewel was al genoeg op de kleur prachtig dekkend te maken, ik heb geen topcoat gebruikt en zoals jullie zien is de glans supermooi! Ik heb de lak nog maar net op, maar uit ervaring met eerdere lakjes van KOH weet ik dat de houdbaarheid prima is! Edit : ik heb de lak nu 2 dagen op zonder topcoat, zelfs de randjes zijn nog perfect! Je vind de lakjes van KOH bij de meeste filialen van Douglas, maar natuurlijk ook bij de KOH store in de Bijenkorf in Amsterdam of zoals gezegd bij de online shop van KOH, de lakjes kosten EUR 14,95 per stuk inclusief een mooie bewaarbox! Oh ja, om even te laten zien dat deze kleur heel anders is dan Chanel, nog even een vergelijkingsfoto met een aantal andere mintgroene lakjes, v.l.n.r. Ciaté Apple & custard (binnenkort NOTD), Chanel Jade, MAC Peppermint Patti en Essie Mint Candy apple.

Waarschijnlijk komt er in de nieuwe Hong Kong collectie van OPI ook een soortgelijk kleurtje, Jade is the new Black, daarover kun je in dit artikel van Wendy meer lezen. Wat vinden jullie van de Jewel?? Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top