Algemeen

Pastel is hot: Essence - Cute as Hell!

Jullie hebben de nieuwe nagellak trends die de komende maanden uit gaan komen de afgelopen periode al voorbij zien komen hier op Lushious Beauty. Daarin vinden de vooral heel veel pastelkleurtjes zoals bij de China Glaze Up and Away collectie en de Orly Sweet collectie. Ook Essence doet dit voorjaar mee met deze trend en wel met de Cute As Hell collectie. Dat klinkt op zich iets minder schattig dan het eruit ziet, maar ook deze nagellakjes zijn zoet, lief en zacht. Naast de nagellakjes bevat deze collectie nog een aantal andere items, die van het beeldscherm af knallen! Meer informatie? Lees dan snel even verder! Toen ik deze Cute as Hell! collectie voorbij zag komen toen moest ik eigenlijk meteen denken aan de China Glaze Up and Away nagellak collectie. De collectie bestaat uit een een viertal nagellakjes en daarnaast ook nog een aantal single oogschaduws, lipglossjes, blush, oogpotlood en een Face & Body Tattoo stempel. De namens van de verschillende producten dragen allemaal dezelfde namen, die luiden als volgt en klinken als katjes die je niet durft aan te pakken zonder handschoentjes:

  • Naughty but Nice
  • Bad Girl
  • Date me
  • Not just Cute

Vier kleuren nagellakjes - €1.75 per stuk

Zoals ik al even vertelde bestaat net zoals alle collectie''s van Essence ook deze uit meer artikelen dan alleen maar nagellak, hieronder nog even een overzichtje van de andere leuke producten:

Single eyeshadow in 4 opvallende kleurtjes - €1.75 per stuk

Duo oogpotlood  in roze/lila -  €1.25 per stuk

Blush in de kleur wawawawoo! - €2.25 per stuk

Drie verschillende kleuren lipgloss - €1.75 per stuk

 

Face & Body Tattoo stamp -  €1.95 per stuk

Ik ben erg benieuwd of er al items van deze leuke en altijd prettig betaalbare Essence collectie op jullie verlanglijstje staan? Ik ga in ieder geval voor de nagellakjes! Zodra ik ze in huis heb zal ik natuurlijk even een aantal NOTD''s voor jullie maken. Maar, voorlopig moeten we nog even geduld hebben, want deze Cute as Hell collectie verschijnt in Februari van dit jaar in de schappen!

Voor meer informatie over de huidige collecties neem je een kijkje op de website van Essence!

Bijdrage van Wenvers met dank voor de afbeeldingen aan Pinkmelon Blog
Deel dit artikel
Back to top