Reviews

Wintertips - hoe krijg je lushious lips?

Afgelopen week kreeg ik via YouTube de vraag hoe ik mijn lippen velletjesvrij en goed gehydrateert houdt in dit barre weer. Ik heb toen even kort een antwoord gegeven, maar misschien is het leuk om mijn favorieten even op een rijtje te zetten. Misschien helpt het jullie een beetje op weg om ook te zorgen dat je mooie lippen krijgt of houdt, daarnaast ben ik ook benieuwd wat jullie favorieten zijn, lees snel verder....

In vrijwel iedere kamer van het huis, naast mijn laptop, in mijn tassen, in de auto, in mijn jaszakken...kortom overal waar ik ben, ligt wel een lippenbalsem. Niet dat ik de hele tijd door aan het smeren ben, maar een paar keer per dag vet ik mijn lippen toch wel in. Het houdt ze zacht en soepel, maar zo zorg ik er ook voor dat velletjes niet kunnen ontstaan. Daarnaast scrub ik mijn lippen regelmatig, dat doe ik altijd ''s avonds nadat ik mijn gezicht gereinigd heb, na het scrubben breng ik dan een lekkere dikke laag Eight hour cream aan van Elizabeth Arden. Ik ga echt niet slapen zonder Eight hour cream op, er staat zelfs een pot op mijn nachtkastje.

Hieronder al mijn favorieten bij elkaar:

Op de foto zie je:Ik gebruik 2 verschillende lipscrubs:


Ik kan jullie al deze producten echt van harte aanraden, ze zijn heerlijk en doen gewoon wat ze horen te doen : lippen zacht en soepel houden,zelfs onder deze barre weersomstandigheden! Bij vrijwel alle producten kun je op de namen klikken en kom je terecht op de review of het artikel van dat product, daar vind je ook informatie over de verkooppunten. Mocht je er niet helemaal uitkomen, dan kun je natuurlijk altijd jouw vraag kwijt als een comment! En ik wil natuurlijk graag weten wat jullie must-have lipproducten zijn momenteel!!

Deel dit artikel
Back to top