Algemeen

Les Impressions de Chanel - lente 2010

Het lijkt alweer lang geleden dat ik jullie een sneak peek gaf van de lente make-up collectie van Chanel, Les Impressions de Chanel. Iedereen was heel erg enthousiast bij het zien van de eerste promotiefoto''s en dat was zeker niet voor niets, die foto''s beloofden heel veel goed. Vanaf begin januari 2010 zullen de producten van deze collectie eindelijk bij de Chanel verkooppunten te koop zijn, we hoeven dus niet meer zolang te wachten. Ik heb alle producten voor jullie nog even op een rijtje gezet, lees snel verder... De exclusieve creatie van deze collectie is de Empreinte de Chanel, een bijzonder mooi gezichtspoeder dat echt de musthave is van de collectie. Maar vlak ook de rest van de producten zeker niet uit, die zien er geweldig mooi en zeer bruikbaar uit! Inmiddels heb ik ook een aantal producten van deze collectie getest en ik ben erg enthousiast, maar er volgt nog een apart review artikel, nog even geduld dus. Nu eerst alle producten van deze collectie op een rijtje: Empreinte de Chanel EUR 50,00 (limited edition) Een bijzonder mooi poeder dat gebruikt kan worden op delen van het gezicht om te highlighten, maar ook bijzonder geschikt is om over het hele gezicht te gebruiken voor een stralende teint. Wees niet bang dat het te glimmend is, dat is zeker niet het geval, de kleur is ook voor vrijwel iedereen geschikt.

Rouge Allure EUR 28,50 in de kleuren
  • Impertinente - bruin-beige met roze
  • Insouciante - beige met donkerbruin
  • Delicieuse - vurig beige met amberkleurig roodbruin accent
  • Incognito - rozenhoutenbeige

Lèvres Scintillantes EUR 24,50 in de kleuren
  • Futile - fris lichtroze
  • Maline - licht perzik

Le crayon lèvres EUR 20,00 in de kleur Beige Een prachtige lippotlood, perfect geschikt om te gebruiken bij lichtere kleuren lipgloss of lipstick, een musthave! Le Vernis EUR 21,50 in de kleuren
  • Inattendu - beige
  • Particulière - vurig roodbruin (ik zie dit er niet bepaald in, maar dit is de officiële omschrijving)
  • Tendresse - zachtroze

Joues Contrast EUR 35,50 in de kleur Inattendu (licht rozenhout)

Poudre Universelle Compact EUR 37,00 in de kleur Beige Clair Een fijn en fluweelachtig poeder die eventueel kan worden gebruikt over de foundation, maar uiteraard ook los kan worden aangebracht. Soleil tan de Chanel fluide enlumineur effet irisé EUR 36,50 in de kleur Sunkissed Een vloeibaar product voor een zongebruinde look met een iriserende glans.

Les 4 ombres EUR 46,50 in de kleur Kaska Beige

Ombre essentielle EUR 25,00 in de kleuren Sillage, Trace en Sand

Ombre d''eau EUR 28,00 in de kleur Torrent 

Le crayon yeux EUR 19,50 in de kleur Khaki Doré Een oogpotlood in een prachtige brons/groene kleur, waar ik erg benieuwd naar ben, deze heb ik nog niet getest jammer genoeg, maar dat komt nog wel! Foto heb ik even geleend van Temptalia!

Wat vinden jullie ervan? Ik hou heel erg van dit soort natuurlijke collectie''s, felle kleurtjes zijn ook prachtig hoor, maar dit zijn producten die je ook prima met wat fellere kleuren kunt combineren als je wilt. Jullie hebben vast al de swatch gezien van de Particulière nagellak en misschien ook wel het sneak peek filmpje op ons nieuwe YouTube kanaal? Er volgt dus nog een uitgebreid review artikel met veel mooie foto''s dit weekend. De producten van deze collectie worden binnenkort verwacht bij de vaste Chanel verkooppunten zoals o.a. Douglas, ICI Paris XL, Sephora, MOOI parfumerie en de Bijenkorf. Bijdrage van Lushious Babe
Deel dit artikel
Back to top