Inspiratie & Tutorials

Winactie - win je eigen nagellakstash!

Ik was al een paar dagen in een opruimbui en langzaam maar zeker komt er weer wat orde in mijn stash chaos. Gisteren waren mijn nagellakjes aan de beurt om gesorteerd en opgeborgen te worden in de fijne Hema-dozen. Ik had ook een lege Ikea-kast die momenteel mijn stash niet meer kan herbergen, daarom maar wat tijdelijke uitbreiding gezocht bij de Hema, erg handig. Spontaan bedacht ik een winactie voor jullie, waarbij jullie direct een leuke nagellakstash van 14 lakjes kunnen winnen, ik geef 2 stashes weg, als jullie kunnen raden/tellen hoeveel OPI lakjes ik heb! Lees snel verder! Ik heb een aantal van mijn volledige OPI collecties staan in hun "eigen" display, dat staat erg leuk maar ze staan ook behoorlijk in de weg en worden nogal stoffig. Maar goed, ik heb ze nu eenmaal en als straks mijn beauty kantoor klaar is, dan vind ik vast wel een plaatsje ervoor. De rest van mijn lakjes zitten nu deels in de Hema dozen, dat zijn stevige kartonnen zwarte doze met een deksel, perfect voor kleinere producten zoals nagellakjes. Maar goed, hoe kunnen jullie nu die leuke nagellakstashes winnen? Dat is op zich heel simpel, al weet ik niet of het antwoord wel zo simpel te vinden is.....maar dat komt vast goed! Dit moet je doen: In het onderstaande YouTube filmpje, dat staat op het nieuwe YouTube kanaal van LushiousBeauty, laat ik jullie mijn nagellakstash (kort) zien en jullie moeten proberen te tellen hoeveel OPI lakjes ik in mijn stash heb. Ook de kleine/mini flesjes tellen gewoon mee, ook die in de setjes zitten, je kunt er natuurlijk vanuit gaan dat de setjes compleet zijn! Let op : het gaat alleen om de OPI lakjes, dus niet de andere lakjes in mijn stash! Wat kun je winnen:

  • 2 setjes van 14 nagellakjes van Essence & Catrice, met allerlei leuke kleurtjes varierend van felrood tot roze tot turquoise, leuk als startersstash, maar ook leuk om weg te geven aan vriendinnen bijvoorbeeld, we krijgen dus twee winnaars!

De winactie gaat in vandaag om 19.00 uur en meedoen kan door een mail te sturen naar winactie@lushiousbeauty.nl, zet in het onderwerp : winactie nagellakstash. Je kunt jouw inzending mailen tot en met woensdag 13 januari 23.59 uur, de uitslag van de winactie zal ik vrijdag 15 januari 2010 om 20.00 uur bekend maken. Alleen abonnee''s op het Lushious Beauty You Tube kanaal kunnen meedoen, zorg dat je de geabonneerd bent, dat is heel simpel en natuurlijk ook gratis! Mail dus het goede antwoord en jouw YouTube gebruikersnaam naar het bovenstaande email adres. Oh ja, het filmpje heb ik net geupload, dus het kan zijn dat het nog verwerkt moet worden, als je het nog niet kunt zien, kijk dan de komende dagen nog een keer. Succes!!

Deel dit artikel
Back to top