Algemeen

Wintertip - Bacterie-vrije en verzorgde handen met Frais

Jullie hebben vast al veel van onze wintertips gelezen, bijna alle producten die we hebben laten zien waren heerlijke cremes, scrubs of lipbalms. Maar er is nog een ander product eigenlijk onmisbaar, een "hand sanitizer" ofwel een gel die de handen bacterie-vrij maakt, zoals de van het Autralische merk Frais. Hygiëne is sinds de Mexicaanse griep is uitgebroken natuurlijk een hot issue, maar wat dacht je van al die verkouden mensen die je tegenkomt? Ik weet er alles van want ik loop al een week rond met een verkouden hoofd rond...dat had ik liever voorkomen! Met Frais had ik dat waarschijnlijk kunnen voorkomen... Iedereen kent natuurlijk wel de desinfecterende handgels die je in vrijwel iedere drogist kunt kopen? Het zijn altijd half-vloeibare gels waarvan je een drupje aanbrengt op de handen, een beetje wrijven en hopla...jouw handen zijn weer bacterievrij en schoon. Dat is natuurlijk fijn, maar een nadeel van die gels is dat ze bij langdurig gebruik nogal uitdrogend kunnen werken op de huid, daarnaast is de geur van de gel niet altijd heel prettig. Frais heeft nu het goede van de andere desinfecterende gels overgenomen, maar heeft daarnaast een cocktail van 8 essentiële oliën (gember, mandarijn, sinaasappel, basilicum, grapefruit, kardemom, lemon myrtle en niaouli) toegevoegd aan de gel. Hierdoor ruikt de gel niet alleen erg fijn maar verzorgt deze tevens de handen heel goed. De gel bestaat verder uit 66 % eco-vriendelijke ethyl alcohol (verkregen uit suikerriet) dat maar liefst 99,9 % van alle ziekmakende bacteriën doodt, de gel bevat uitsluitend plantaardige ingrediënten.

Frais is verkrijgbaar bij Skins, zowel bij hun winkels als in hun (vernieuwde) webshop, de gel is verkrijgbaar in de volgende verpakkingen:

  • Frais pocket (6 ml) EUR 3,50
  • Frais everyday (50 ml) EUR 7,00
  • Frais gift (14 pocket sizes) EUR 33,00

Ik heb de gel getest en het is zeker een aanrader, perfect om je te beschermen tegen verkoudheid en griep, een echte wintertip dus!

Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top