Algemeen

Glitter and Glamour met de Nubar Sparkles collectie

Glitterlakjes zijn wat mij betreft een nagellak-product op zich. Jullie kennen mijn voorliefde voor creme nagellakjes inmiddels wel, maar zo nu en dan vind ik het ook bijzonder leuk om even wat te experimenteren met glitter lakjes als topcoat of met een matte finish, dat geeft namelijk echt een heel mooi effect! Er komen weer een aantal nieuwe glitter nagellakjes aan! Deze keer zijn ze van het mooie nagellak merk Nubar genaamd de Sparkles collectie. Helaas is Nubar nog steeds niet zo heel erg bekend in Nederland en dat is jammer, want de kwaliteit en houdbaarheid is bijzonder goed! Lees even verder voor meer informatie en afbeeldingen.

De Nubar Sparkles collectie bestaat uit acht nagellakjes die allemaal lekker glitterig zijn. Ik moet jullie bekennen dat ik nog geen swatches heb gezien dus ik kan jullie nog niet precies aangeven hoe dekkend ze zijn. Veel glitter nagellakjes hebben een transparante basis, maar  het ziet ernaar uit dat de basis van deze lakjes gekleurd is, en dan zouden ze toch wel redelijk dekkend moeten zijn. We wachten het even af! Ik heb wel alvast de namen van de kleurtjes en natuurlijk wat afbeeldingen van jullie, kijk maar snel even mee!

  • Star sparkles - zilver
  • Fire sparkles - rood
  • Night sparkles - donker blauw
  • Sky sparkles - hemels blauw
  • Meadow sparkles - midden groen
  • Violet sparkles - donker paars
  • Petunia sparkles - midden roze
  • Hyacinth sparkles - lila

Heel lang wachten hoeft deze keer gelukkig niet want deze glitter collectie van Nubar is al verkrijgbaar vanaf eind januari. Helaas zijn de Nubar nagellakjes nog niet te koop in Nederland. Maar wij hebben een goed alternatief voor jullie gevonden in de vorm van een fijne en betrouwbare eBaywinkel genaamd All Polished Up. Zij verkopen een zeer groot assortiment Nubar nagellakjes voor de zeer betaalbare gemiddelde prijs van EUR 10,50 per stuk. Daarnaast zijn ook de verzendkosten prima betaalbaar en betaal je geen invoerrechten omdat de nagellakjes worden verzonden vanuit de UK. Bijdrage van Wenvers met veel dank aan Scrangie voor de mooie afbeeldingen en informatie.

Deel dit artikel
Back to top