Nieuws

Boots apotheken, kennen jullie ze al?

Jaren geleden was ik een groot liefhebber van de Boots apotheken, die te vinden waren in de meeste grote steden. Boots is een van oorsprong Britse keten van apotheken, die toen hun vleugels ook wilde uitspreiden naar Nederland. Helaas was dit geen groot succes, na een aantal jaren sloten alle filialen hun deuren weer, tot groot verdriet van veel beauty liefhebbers, want wat een fijne producten kon je daar kopen tegen mooie prijsjes! Maar...er is goed nieuws, Boots is weer van start gegaan in Nederland en heeft inmiddels alweer 5 filialen. Lees even verder voor meer informatie...

 

Dit keer geen grote zelfstandige Boots apotheken in het centrum van de stad, nee...Boots gaat samenwerken met de voormalige Kring-apotheken. Al de huidige Boots filialen zijn dus gevestigd in bestaande winkels/apotheken, daar is dit keer keer zeer bewust voor gekozen om de Boots apotheken zo laagdrempelig mogelijk te maken. Daarnaast is er natuurlijk al behoorlijk deskundig personeel aanwezig in een apotheek, al zal het personeel toch nog wel wat zijn bijgeschoold. Momenteel vindt je Boots Apotheken in de volgende steden : Amsterdam, Barendrecht, Heemskerk, Houten en Zwolle.

 

Want in de Boots apotheken vind je niet allleen huidverzorging, maar ook veel mooie make-up, een speciale Botanics lijn en een groot assortiment zonneproducten. Het merk van Boots moet toch wel no. 7 zijn, een zeer uitgebreide lijn van cosmetica en huidverzorging dat behoort tot de succesvolste merken van Engeland. Het grappige is dat ik van 2 kanten werd geadviseerd om eens een kijkje te gaan nemen bij Boots, mijn beste vriendinnetje Colette was zeer te spreken over de Protect & Perfect lijn van Boots No.7 en mijn moeder werd eigenlijk heel enthousiast van het hele assortiment. Nu woont Colette in Barendrecht en mijn moeder in Houten, beide steden hebben ook een Boots apotheek, dat scheelt natuurlijk! Maar op hun advies ben ik mij er toch maar eens in gaan verdiepen en heb een aantal producten gevonden die ik voor jullie ga reviewen binnenkort. Deze reviews komen eraan:

  • Protect & Perfect Daycream SPF 15
  • Protect & Perfect Beauty serum (de hit in Engeland, dat belooft wat!)
  • Time Resisting Day & Night eye care
  • Quick thinking 4 in 1 wipes
  • Mineral Perfection blusher
  • Radiant Glow Lustre Rayonnant
  • Extreme Lenght mascara
  • Lip glacé

Kennen jullie producten van Boots? Misschien wel uit Engeland of uit het verre verleden toen de producten nog in Nederland werden verkocht? Etos heeft nl. ook gedurende een tijd een beperkt assortiment verkocht. Hoe dan ook, de producten zijn nu dus weer in Nederland te koop en waarschijnlijk zullen de verkooppunten zich binnenkort verder uitbreiden. Stay tuned voor de reviews!

Deel dit artikel
Back to top