Algemeen

Love is in the Air met LUSH Valentijns producten

Massages, baden bij kaarslicht, chocolade en champagne. Bij Lush geloven ze dat je ieder moment van het jaar je liefde kunt tonen, niet alleen met Valentijnsdag, en daar hebben ze natuurlijk wel een beetje gelijk in. Maar het is natuurlijk wel zo leuk om jouw geliefde even wat extra aandacht te schenken met Valentijnsdag. Lush ontwikkelde speciaal voor deze liefdevolle feestdag een aantal fijne en sexy producten vol verleidelijke oliën. Dus heb je behoefte aan een romantische avond, of wil je jouw geheime liefde een stille hint geven, lees dan vooral even verder! Het is weer bijna zover! Over een paar dagen zullen de heerlijke limited edition Valentijns producten in de Nederlandse en Belgische winkels verschijnen! Deze keer kunnen we een vijftal nieuwe producten verwachten waarbij eigenlijk voor iedereen er wel iets lekkers bij zit. Wat dacht je van een BBS in de vorm van de Magic Mushroom of een prachtige diep rode glitter zeep die de naam Love soap draagt? Dat kan niet anders dan goed komen met jouw Valentijn! Magic Mushroom Bubble Bar Slice (€4.25 per stuk)

Ze zeggen dat deze magische paddenstoel je genoeg zelfvertrouwen geeft om de liefde van je leven te veroveren. Mocht je de liefde van je leven al gevonden hebben dan is het natuurlijk helemaal genieten met z''n tweetjes! Deze bubble bar slice (verkruimelen onder stromend badwater voor ladigen schuim!) bevat oliën van jasmijn, vanille en tonka. Volgens Lush verander je in een paar minuten in een ware liefdesgodin. Spannend! Ik zou zeggen: Inslaan allemaal!

 Love Soap (€4.95 per stuk 80gr) 

Vorig jaar hebben we ook al kunnen genieten van de Love Soap. Let op, want dit jaar heeft deze prachtige mooie rode glitterzeep een andere geur. De geur die Lush er deze keer heeft in gestopt is een van de meest verleidelijke Lush geuren!  Ben je benieuwd welke? Ga dan zaterdag maar heel snel naar de winkel! Tipje van de sluier: Verleidelijke oliën van ylang ylang en jasmijn!

Ex-Factor Bath Ballistic (€3.95 per stuk)

Het verhaaltje dat Lush heeft verzonnen over dit product is hylarisch! Het is namelijk een verhaal dat twee kanten op kan. In de romantische versie klopt het hart van deze jongeman vurig en branden jullie van verlangen elkaar in de armen te sluiten. Vervolgens is er ook nog een niet romantische variant waarin de jongeman je heeft bedrogen. In dit verhaal breek je zijn beentjes, armpjes en hoofdje er af. Oeps! Deze ballistic draagt de geur van ylang ylang.  

Cadeaubox - Be Mine (€24.95) 

Een schitterende en vrolijke cadeaubox vol producten die jou en je lover een geweldige avond bezorgen, met de volgende producten:

  • Flying Fox douchegel
  • Soft Coeur Massage Bar
  • Sex in the Shower Emotibomb
  • Love Soap heeft de vorm van een hartje

Cadeaubox - Guess Who?

(€39.95) Een schitterende glitterende cadeaubox met zes heerlijke, verwarmende en sexy producten waarmee je een zeer geslaagde avond kunt inplannen!

  • Yummy Yummy Yummy douchegel
  • Sex Bomb Bath Ballistic
  •  Heavenilli Massage Bar
  •  Whipstick lippenbalsem
  • Sex in the Shower Emotibomb
  • Sexy Peel zeep

Kunnen jullie ook niet wachten tot je deze heerlijke producten in de armen kunt sluiten? Deze limited edition (dus wees er snel bij want op is op!) producten liggen vanaf 23 januari in de Lush winkels. Om te vieren dat zij geloven in liefde heeft Lush nog een leuk extraatje in de winkels: Daar kun je op zaterdag 23 januari meedoen met de Love Game. Bij besteding van €30.00 ontdek jij of je gelukkig bent in de liefde, of juist in het spel en win je geweldige prijzen! Voor meer informatie en verkoopadressen verwijs ik je graag naar de website van Lush! Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top