Algemeen

PureDKNY - parfum met een bijzondere boodschap

Begin december werd het nieuwe parfum PureDKNY geïntroduceerd bij een grote groep beauty-journalisten, die volgens stuk voor stuk erg onder de indruk waren. Natuurlijk waren ze dat van de heerlijke, frisse maar ook warme geur, maar ik denk dat ze nog meer onder de indruk waren van de bijzondere boodschap achter dit parfum! Als eerste grote parfummerk is DKNY een samenwerking aangegaan met een stichting die tot doel heeft mensen in onwtikkelingslanden een betere toekomst te bieden, met een druppel PureDKNY kunnen wij daar echt aan meehelpen.... Donna Karan steunt al sinds jaar en dag verschillende goede doelen, heel vaak zijn dit goede doelen die speciaal gericht zijn op vrouwen. Ook met dit goede initiatief richt DKNY zich weer op de vrouwen, want als de vrouwen het goed doen in een land als bijvoorbeeld Uganda dan profiteert daar direct een hele groep anderen aan mee, denk dan natuurlijk aan hun kinderen maar bijvoorbeeld ook hun ouders. DKNY heeft als partner voor dit initiatief gekozen voor CARE, een wereldwijd opererende stichting die in meer dan 65 verschillende landen jaarlijks miljoenen mensen helpt en steunt bij het verbetern van hun leefomstandigheden. Dat wordt in belangrijke mate gedaan door het ondersteunen van vrouwen en meisjes bij het versterken van hun sociale en economische rol binnen gezin en samenleving.

Maar wat heeft dit nu precies te maken met dit heerlijke nieuwe parfum, zul je je misschien afvragen? PureDKNY is een parfum dat je een ontspannen, behaaglijk, comfortabel gevoel geeft, perfect om heerlijk mee te cocoonen tijdens een lazy sunday! Het belangrijkste ingrediënt is vanille en die wordt speciaal voor dit parfum door DKNY ingekocht in Uganda. In Uganda is CARE intensief bezig met allerlei projecten om de, vrijwel altijd, vrouwelijke vanilleboeren een steuntje in de rug te geven. Zo draagt DKNY bij aan het verhelpen van de armoede in de wereld, one drop at a time!

Binnenkort zullen jullie een uitgebreide review krijgen van de geur, maar ik wilde jullie alvast wat meer vertellen over deze fijne geur die vanaf februari in de winkels verkrijgbaar zal zijn. PureDKNY zal verkrijgbaar zijn in verschillende producten:

  • 30 ml scent spray EUR 38,00
  • 50 ml scent spray EUR 56,00
  • 100 ml scent spray EUR 78,00
  • 200 ml body butter EUR 38,00
  • 100 deodorant natural spray EUR 34,00

Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top