Nieuws

ALOHA! - Hawaiian Bath & Body- verzorgingsproducten

Twee en een half jaar geleden hebben Debora en Jerry hun zeepfabriek genaamd Hawaiian Bath & Body het leven geschonken onderaan de heuvel van het prachtige Honolulu. Lees snel verder!

Met behulp van hun productontwikkelaar is het Hawaiian Bath & Body gelukt om volgens originelere recepten een volledige Hawaiiaanse lijn te ontwikkelen. Specifieke Hawaiiaanse Oliën van Kukui- en Macadamia noten worden zorgvuldig gemengd met zuivere Essentiële Oliën om tot producten van de kuuroordkwaliteit te leiden die reinigen, verzachten en de natuurlijke schoonheid van de huid behouden.

 

Wat maakt deze Hawaiiaanse producten zo uniek?

De producten worden zorgvuldig samengesteld zonder chemische producten. Alles wordt handgemaakt en er wordt alleen gebruik gemaakt van eilandgekweekte ingrediënten. Ook de bewaarmiddelen zijn natuurlijk zoals Vitamine E en het uittreksel van het Zaad van de Grapefruit. Het resultaat is een in evenwichtige lijn van huidverzorgingsproducten die geschikt is voor alle huidtypen.  

[gallery link="file" columns="4"] Natural Hawaiian Handmade Soap: Deze natuurlijke zepen zijn handgemaakt. De olie van Hawaiiaanse Kukui- en Macadamia noten worden zorgvuldig gemengd met zuivere Essentiële Oliën tot een zeep van de kuuroordkwaliteit. De zeepjes zijn verkrijgbaar in diverse geur(en) combinaties zoals Coconut Cream, Mango Papaya, Tropical Citrus en nog veel meer en kosten $ 5,49 dollar per stuk. Hawaiian Natural Lip Balms with Kukui Nut Oil: De lippenbalsems zijn gemaakt met lokale bijenwas en een Hawaiiaanse olie van de Kukui - en Macadamia noot. Deze natuurlijke lipverzorging werkt perfect voor tijdens en na het zonnen. Voor extreme weersomstandigheden, muggenbeten en zeer schrale lippen kun je de ongeparfumeerde variant proberen. De lippenbalsems kosten $2,50 dollar per stuk en zijn verkrijgbaar in diverse smaak en geur varianten. Filmpje: North Shore Soap Factory home of Hawaiian Bath and Body Hawaiian Bath & Body verzendt ook naar Nederland. Voor een “flat rate” envelop betaal je $15,00 dollar aan verzendkosten. Hier kunnen redelijk veel producten in. Uiteraard kun je ook verzendkosten delen door bijvoorbeeld samen te bestellen. De reguliere verzendtijd is ongeveer twee weken. Momenteel zijn er een aantal producten onderweg, ik zal deze binnenkort testen en een uitgebreide review maken. Tot die tijd: Aloha! Bijdrage van: Wenvers
Deel dit artikel
Back to top