Algemeen

Bourjois - Healthy mix, gezonde foundation?

Grappig, Bourjois komt nu met een nieuwe foundation die boordevol met fruit zit! De Healthy mix foundation is meer dan alleen een egaliserende basis, het zorgt door de actieve fruitbestanddelen ook voor een gezonde huid. Dat is bij sommige foundations weleens anders! Er is ook een bijpassende concealer die nog eens bijdraagt aan een wakker gezicht, mede dus door de toevoeging van framboos, meloen en abrikoos. Nieuwsgierig? Lees snel even verder.... Dat fruit goed is voor onze huid, dat weten we natuurlijk best, we hebben uiteindelijk de vitamines en anti-oxidanten hard nodig om de huid goed te beschermen en te verzorgen. Daarom drinken we ons suf aan verse sapjes en smeren braaf de anti-oxidantencreme''s, de echte die-hards gebruiken natuurlijk regelmatig een vers fruitmasker! Kortom, fruit is goed voor de huid. Bourjois heeft nu een flink aantal fruitsoorten toegevoegd aan hun nieuwe foundation en concealer, die er voor moeten zorgen dat de huid meer schittert en langer mooi blijft. Dat willen we tenslotte allemaal! Maar waar is welke soort fruit nu eigenlijk zo goed voor:

  • abrikoos voor een stralende huid
  • gember voor de spankracht
  • appel voor het antioxidant vermogen
  • meloen voor het vochtbehoud van de huid

De foundation zorgt voor een egale, half-matte en natuurlijke huid, daarnaast doet al dat fruit ook nog iets fijns voor de huid....de foundation ruikt nl. heerlijk fruitig en fris (ook dat is weleens anders bij een foundation). De concealer is zeer vloeibaar een zeer hydraterend, daardoor wordt het resultaat niet dof en poederig, maar juist stralend.

Binnenkort zal ik deze foundation en concealer voor jullie reviewen, maar ik wilde dit nieuws alvast even met jullie delen omdat de foundations en concealers al in de winkel liggen. De foundation is verkijgbaar in 6 tinten voor een prijs van EUR 14,90, de concealer is verkrijgbaar in 3 tinten en kost EUR 10,30. Wie weet heeft al iemand van jullie één van deze producten al geprobeerd? Vertel ons wat je ervan vond,we zijn reuze benieuwd! Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top