Algemeen

Miriam Quevedo - 24 karaat goud voor in je haar

Goud voor in je haar? Het Spaanse merk Miriam Quevedo heeft een bijzondere lijn haarverzorgingsproducten op de markt gebracht met allerlei hoogwaardige ingrediënten, waaronder dus 24 karaat goud. Naast het gemicroniseerde goud (zeg maar heel fijn goudpoeder) zullen o.a. kaviaar, orchidee, mineralen en biologische arganolie moeten zorgen voor glanzend, sterk en jeudig haar. Lees even verder..... In de lijn, die exclusief bij Douglas verkrijgbaar is, vind je 3 producten : shampoo, haarmasker en een glanslotion. Mirjam Quevedo is een merk dat wellicht jullie nog niet bekend in de oren klinkt, maar het merk bestaat al 35 jaar en heeft in Barcelona haar eigen Research & Development centre waar het zeer innovatieve en kwalitatieve producten bedenkt en maakt. Dit zijn de producten nog even op ee rijtje: The Gold Shampoo 250 ml EUR 29,00 The Gold Shampoo revitaliseert het haar en zorgt ervoor dat het er gezond en jeugdig uitziet. De GOLD Shampoo bevat glansversterkende stoffen en maakt het haar heerlijk zacht.

The Gold Mask 250 ml EUR 35,00

Dit revitaliserende GOLD Mask is verrijkt met 24 karaat gemicroniseerd GOUD. Het is geschikt voor ieder haartype en herstelt het haar tot diep in de vezel. Hierdoor wordt het haar zachter en levendiger.

The Sublime Gold Lotion 250 ml EUR 36,00

Deze luxe lotion is de finishing touch voor het haar. Met dit product krijgt het haar niet alleen een algemene bescherming maar ook een buitengewone vitaliteit. Het haar wordt hoogglanzend en zijdezacht.

Ik heb intussen mijn eerste wasbeurt gedaan met The Gold shampoo en ben behoorlijk enthousiast, een uitgebreide review zal ik later voor jullie doen als ik de shampoo wat vaker heb gebruikt. De producten van Miriam Quevedo zijn uitsluitend verkijgbaar bij Douglas, bezoek ook eens de website van Miriam Quevedo (www.miriamquevedo.com) voor meer informatie over deze en haar andere producten. Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top