Inspiratie & Tutorials

NOTD: OPI - Absolutely Alice

In dit artikel heb ik jullie afgelopen week voorgesteld aan de vier kleurtjes die OPI heeft uitgebracht met de bijzondere Alice in Wonderland collectie. Jullie hebben inmiddels een NOTD gezien van de Mad as a Hatter kleur, en wellicht herinneren jullie je dat ik daar niet zo heel erg enthousiast over was. Vanmorgen ben ik aan de slag gegaan met een van de andere kleurtjes uit dit setje en ik ben erg te spreken over deze bijzondere kleur: Absolutely Alice! Lees snel even verder voor meer informatie en een grotere afbeelding.

Ik houd van dekkende nagellak en daarom bedacht ik mij dat ik met deze NOTD eerst een gekleurde basis aan zou gaan brengen alvorens ik mezelf zou gaan storten op het Absolutely Alice nagellakje. Zo gezegd zo gedaan: Ik heb als basis de China Glaze - Cords nagellak gebruikt en daarna twee laagjes van de prachtige blauwe glitter nagellak aan gebracht. Het resultaat vind ik erg mooi. Dit is een echte eye catcher, dekt erg mooi en zo nu en dan zie je tussen al die blauwe glittertjes heel subtiel een goud glittertje zitten.

Deze OPI Alice in Wonderland collectie komt ook naar Nederland! Vanaf 11 maart 2010 zullen de lakjes en het schattige mini-setje verkrijgbaar zijn bij de reguliere verkooppunten van OPI in Nederland, het setje zal EURO 17,95 gaan kosten, de losse full size lakjes kosten EUR 13,95 per stuk. Voor verkoopadressen van alle OPI producten kun je het beste kijken op de website van OPI Nederland www.opi.nl daar vind je alle verkooppunten bij jou in de buurt, o.a. bij de Sephora winkels. Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top