Algemeen

China Glaze – Rainbow Of Hope Collection

Reach for a cure! China Glaze brengt een prachtige collectie op de markt genaamd Rainbow of Hope Collection. Dit is een indrukwekkende collectie die is opgebouwd uit prachtige kleuren en dient als steuntje in de rug voor mensen die lijden aan de vreselijke ziekte kanker. Een steuntje in de rug niet alleen voor degenen die ziek zijn of zijn geweest, maar ook steun voor hun familieleden, vrienden etc.

Lees verder voor meer informatie en afbeeldingen..... De kleuren uit deze bijzondere collectie hebben een betekenis. Ze zijn namelijk gelinkt aan de verschillende vormen van kanker. Het is natuurlijk een beetje een zwaar te lezen verhaal, maar op deze manier is het natuurlijk wel goed om er een keertje bij stil te staan. Zo is de kleur voor borstkanker roze en zo staat iedere kleur voor een andere variant.

Hieronder zien jullie een filmpje waarin Rachel Schafer verteld over deze Rainbow of Hope collection. Een gedeelte van de obrengst (18%) van deze diplay nagellakjes wordt gedoneerd aan Cancer Research Organizations die worden uitgekozen door de medewerkers van China Glaze. Voor meer informatie over deze collectie verwijs ik je graag naar de website van China Glaze! Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top