Algemeen

My first Clarins! - Eclat du jour

Voor vrouwen vanaf 20 jaar introduceert Clarins binnenkort een nieuwe, complete huidverzorgingslijn, Éclat du Jour. De meeste vrouwen hebben op die leeftijd een prachtige huid, de puberteit is over en daarmee vaak ook de puistjes en oneffenheden, toch zijn niet alle vrouwen tevreden over hun huid en vinden ze het moeilijk een goede huidverzorging te vinden. Clarins heeft nu een aantal prettige, simpele producten ontwikkeld die speciaal bedoeld zijn voor deze groep vrouwen en meiden, klinkt goed toch? Lees daarom snel verder...... Éclat du Jour ofwel de "daily energizers" van Clarins zorgt voor een meer stralende huid, die minder snel glimt en beter gehydrateerd aanvoelt. De lijn bestaat uit 3 stappen, die iedere vrouw zou moeten gebruiken om zo altijd een mooie huid te hebben en houden. Ik ben er echt van overtuigd dat het loont als je al op jonge leeftijd goed voor de huid zorgt, natuurlijk heb je niet alles in de hand, maar dit helpt natuurlijk ook dan al tegen vroegtijdige huidveroudering. Misschien is dit niet iets waar je bij stil staat als je begin 20 bent en dat hoeft ook niet, maar het is wel prettig om te weten dat bij het gebruiken van goede huidverzorging de vroegtijdige rimpeltjes toch kan tegenhouden. Natuurlijk zijn deze producten van de Eclat du Jour lijn geen anti-aging producten, maar stimuleren zij vooral de huid om zich te beschermen tegen invloeden van buitenaf en bevatten ze anti-oxidanten die de vrije radicalen aanpakken (en die zorgen weer voor vroegtijdige huidveroudering). Stap 1 : reinigen met Gel nettoyant Éclat du jour, een frisse wasgel die zowel ''s ochtends als ''s avonds gebruikt kan worden, het verwijdert make-up restjes (gebruik dus bijvoorbeeld eerst een make-up reinigingsdoekje of een watje met cleansing milk) en onzuiverheden. Het ingrediënt Moringa neutraliseert de effecten van vervuiling en laat de huid er weer fris en natuurlijk uitzien.

Stap 2

: wakker maken met de Wake-up booster Lotion Energisant Éclat du Jour, na het reinigen op een vochtig watje bijvoorbeeld. Ik zweer bij de Clarins Wake-up boosters, ik gebruik zelf de Super restorative wake-up lotion, lees hierover deze review (maar die is meer geschikt voor mijn leeftijd!). En echt....mijn huid is direct wakker, dat gebeurt dus ook bij deze lotion door de groene koffie en ginseng.

Stap 3

: hydrateren, hiervoor heeft Clarins 2 verschillende producten bedacht waaruit je kunt kiezen, je kiest degene die het beste past bij jouw huiddtype. De Gelée Éclat du jour kies je als je een normale tot gecombineerde huid hebt en de Crème Éclat du Jour kies je als je een normale tot droge huid hebt. Geelwortel (ofwel saffraan) in combinatie met vitamine C stimuleren de natuurlijk beschermende functie van de huid en geven de huidcellen een energieboost.

Binnenkort zal ik een aantal producten voor jullie reviewen, ik denk dat dit best een lijn is die veel meiden en dames gaat aanspreken, ook omdat de prijzen zeer goed te betalen zijn. Nee, het zijn geen echte goedkope producten, maar ik vind ze wel goed betaalbaar en eerlijk gezegd moet je liever ook niet echt bezuinigen op huidverzorging. Koop dan liever een oogschaduw of blush minder, als je dan toch moet kiezen (huh...heb ik dat gezegd?). Oh ja, ik heb nog wel een kleine kanttekening, de creme bevatten geen beschermingsfactor en dat is toch eigenlijk wel een must, beetje jammer dus! Hieronder de prijzen van de producten, vanaf maart zijn ze te koop bij de Clarins verkooppunten:

  • Gel nettoyant Éclat du jour EUR 13,25
  • Lotion Energisant Éclat du jour EUR 19,50
  • Gelée Éclat du jour EUR 24,50
  • Crème Éclat du jour EUR 24,50

Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top