Algemeen

Scoop : Les Pop-Up de Chanel - zomer 2010

Vandaag een heerlijke, zonnige en zomerse scoop voor jullie......de nieuwe zomer maquillage collectie van Chanel, Les Pop-Up de Chanel! De zomer lijkt nog zo ver weg, zeker als we naar buiten kijken naar de (nog gedeeltelijk) witte wereld en we telkens weer in onze dikke winterjas naar buiten moet.... Maar van deze prachtige, kleurrijke producten kan ik alleen maar heel vrolijk worden, kijk snel verder.... De focus ligt bij deze collectie volledig op de lippen en de nagels, er zijn zelfs geen oogproducten te vinden in deze collectie! Maar...niet getreurd, want Chanel maakt dit helemaal goed met de prachtige nagellakjes, Nouvelle Vague is natuurlijk wel de blikvanger, dit wordt de hit van deze zomer! Maar ook de Gloss Fluo ziet er heel fijn uit, dit is een extra glanzende transparante lipgloss, nu eens zonder parelmoer of glitters, iets nieuws van Chanel dus! Ook de lipsticks zullen verkrijgbaar zijn in hele mooie roze en koraaltinten. Helaas wordt er ook geen blush uitgebracht in deze collectie, dat vind ik wel een gemis, ik had graag een mooie koraalkleurige blush gehad bij deze producten....maar er zijn wel mooie bronzers te koop, de Soleil Tan de Chanel, momenteel toevallig ook mijn musthave bronzer van dit moment! De collectie zal pas eind april 2010 te koop zijn bij de Chanel verkooppunten, maar jullie kunnen nu alvast kennis maken met de prachtige producten en hun prijzen! Le Vernis EUR 21,50 Mistral, Nouvelle Vague en Riviera (allemaal limited edition) Rouge Allure EUR 29,50 Super, Genial en Darling (allemaal limited edition) Lèvres Scintillantes EUR 24,50 Bikini Peach (limited edition)

Gloss Fluo EUR 24,50 Laser en Pop (allebei limited edition)Soleil Tan de Chanel EUR 42,00 Terre d''ore en Terre Halee (deze kleuren zijn limited editions)

Natuurlijk zou Chanel niet Chanel zijn als ze niet weer een aantal geweldige promotiefoto''s hadden gemaakt, bekijk die zeker ook nog even om helemaal in de sfeer te komen!

P.S. wil je deze informatie gebruiken op jouw website, blog of forum? Vergeet dan niet te linken naar deze post en zorg dat je de afbeeldingen niet hotlinkt!If you would like to use this information on your website of blog, please don’t forget to linkback to this post and don’t hotlink the images!

Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top