Algemeen

Rituals Summer Look 2009 release mei 2009

Rituals komt deze zomer met een uitbreiding van hun edelstenen make-up lijn. Deze populaire en fraaie make-up lijn is natuurlijk heel erg bijzonder door de toevoeging van edelstenen zoals amethist, saffier en robijn aan de verschillende producten. Vanaf deze maand vind je 5 nieuwe producten in de Rituals winkels en die zien er heel fijn uit, kijk en lees verder voor foto''s en informatie..... Shimmer is het sleutelwoord van Rituals’ Summerlook 2009. Verschillende tinten roze gecombineerd met subtiele glitter en glans werken samen om een natuurlijke, frisse uitstraling te creëren. SUNDANCE PINK € 24,90 De Sundance bestaat uit een genuanceerd kleurenpalet van vijf tinten, opbouwend van wit naar roze. Strijk met een blushkwast over de vijf kleuren en breng deze op de jukbeenderen aan voor een natuurlijke zomerse gloed. Daarnaast kan iedere tint afzonderlijk als glansaccent op de oogleden gebruikt worden. De pure mineralen in de Sundance zorgen voor een delicate, zachte structuur die de huid laat ademen. De edelsteen amethist ontspant de huid en maakt haar glad. Sundance is ook verkrijgbaar in bronstinten.

COLOR CONTOUR BROWN € 7,90

De nieuwe houten Color Contour oogpotloden van Rituals zijn verrijkt met de hemelkleurige edelsteen saffier welke een verhelderende werking heeft op de ogen. Door de zachte structuur van het potlood is de kleur makkelijk aan te brengen. LINE UP HAZEL € 7,90 Het wenkbrauwpotlood Line Up is een compleet nieuw product in de edelstenen make-uplijn van Rituals en verschijnt in drie tinten. Line Up Hazel is een natuurlijke bruingrijze tint, passend voor de meest uiteenlopende kleurtypes.

INTENSE LOOK BLACK € 14,90

Een nieuwe zwarte volumemascara voor volle wimpers en een intense oogopslag. De pure mineralen maken deze formule extra mild voor de ogen. Rituals Intense Look mascara is er ook in bruin en in een waterproof-variant. RUBY LIPS DAZZLING € 13,50 Geen stralende zomer zonder stralende lippen. Ruby Lips, de nieuwste verzorgende crèmelipstick van Rituals, maakt de lippen zijdezacht en de toevoeging van de organische zonnefilter (SPF 15) beschermt ze tegen UV-zonnestralen. De robijn in de lippenstift bevordert de bloedcirculatie en zorgt voor een gezonde uitstraling. De Ruby Lips verschijnen in tien sprekende kleuren. Speciaal voor de zomer ontwikkelde Rituals Dazzling; een limited edition lipstick, lichtroze met glittertjes.

 

Kortom, het is weer de moeite om eens een kijkje te nemen bij de Rituals winkels of in de Rituals webshop. De producten liggen vanaf begin mei (nu dus...) in de winkels en ook verschijnen er enkele andere nieuwe producten en kleuren van Rituals’ edelstenen make-up, waaronder de nieuwe foundations en lippotloden. Oh ja, wat ook belangrijk is om te weten is dat Rituals zijn producten niet test op dieren, dit is tevens bevestigd door de Stichting Dierproefvrij! Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top