Algemeen

LUSH - Nog meer nieuws Turkish Delight & Crème Anglaise

Jullie hebben vast zitten smullen tijdens het lezen van het artikel over de nieuwe Lush lipscrubs! Vandaag heb ik wederom goed Lush nieuws voor jullie, want er zijn naast de lipscrubs nog twee heerlijke producten toegevoegd aan het vaste assortiment met prachtige namen (toeval? Ik dacht het niet! ) Turkish Delight & Crème Anglaise zijn twee zeer bijzondere producten, niet alleen om de fijne werkzaamheid, maar ook zeker om de bijzondere ingredienten zoals rozenblaadjes en sinaasappel maar ook vanille en mirre. Nieuwsgierig? Lees dan snel even verder! De twee nieuwe Lush producten zijn echt über luxe! En zeg nou zelf, jouw lijf verdiend het toch gewoon om goed verwend te worden met heerlijke douche producten en verzorgende body lotions? Wat die luxe betreft val je met je neus absoluut in de boter met de Turkish Delight en de Crème Anglaise.  

TURKISH DELIGHT

body polish - €29.95 (200 gram) Turkish Delight bevat maarliefst 20.000 rozenblaadjes in een pot! Stel jezelf toch eens voor dat je die in je huiskamer hebt liggen! Volgens de Oosterse traditie kwam de roos uit de Grote Tuinen van Perzië en gebruikte Cleopatra ze om Anthony te verleiden. De geur zou de emoties in balans houden en heeft het een troostende werking. Op je huid is rozenolie een wonderlijk medicijn wat roodheid en irritatie vermindert en verzacht. Je masseert de body polish langzaam op je (droge) lichaam. Alvorens je het er weer af wast met lekker warm water adem je het parfum van rozen en jasmijn diep in voor een heerlijk ontspannend moment. Misschien wel even leuk om te weten dat de rozenblaadjes worden verkregen via het familiebedrijf Sebat, gevestigd in een klein dorpje in Zuidwest Turkije Senir. De rozenvelden vind je in de valleien om het dorpje heen. Ieder jaar komt de zigeunerbevolking in mei bij elkaar om te helpen de blaadjes te plukken. Ze starten voor zonsopgang, voordat de zon de sterk wordt. Na het plukken worden de bloemblaadjes naar een lokale fabriek gebracht. Een ton blaadjes worden vervolgens een kilo roos absolute. Voor een kilo rozenolie worden ongeveer een miljoen rozen gebruikt.

 

 

CREME ANGLAISE

  body lotion - €44.95 ( 240gram) Nog zo''n bijzonder product! De Crème Anglaise. Met deze creme wil Lush graag het gevoel terughalen hoe het de laatste keer voelde in de keuken bij je oma toen ze pudding aan het koken was. Warm en geborgen. De Crème Anglaise ruikt naar een overheerlijke pudding, gemaakt met opgeklopte eieren, suiker, melk en vanille.  Met deze delicatesse voor je lichaam, eren ze bij Lush de Fransen om hun kookkunsten. Deze crème der crème''s is een rijke vanille en amandel bodylotion en zeer luxe voor je huid. Extra virgin kokosolie, Fair trade biologische shea- en cacaoboter voeden je huid optimaal en amandelolie verzacht en geeft je extra vitamine E. De  geur komt van de combinatie van zoete sinaasappel, vanille en een vleugje mirre.

Zijn jullie ook zo genieuwd naar deze bijzondere nieuwe producten van Lush? Ik kan jullie heel stiekem wel vertellen dat er nog meer nieuwe producten aan komen, dus stay tuned! Binnenkort natuurlijk meer informatie en product reviews. Deze nieuwe producten en natuurlijk alle andere producten uit het Lush assortiment kun je aanschaffen in een van de Lush winkels of via de Lush mailorder. Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top