Inspiratie & Tutorials

NOTD: China Glaze - Something Sweet

Vandaag heb ik voor jullie ter inspiratie een van de mooie en lieve kleurtjes uit de China Glaze - Up and Away collectie. Ik heb gekozen voor de kleur: Something Sweet! Doet de promo foto van deze collectie jullie ook zo denken aan de poster van de film UP, of zit dat alleen in mijn hoofd? Deze collectie bestaat uit maarliefst 12 kleurtjes, waarvan de helft pastel nagellakjes zijn en de andere helft feller gekleurde nagellakjes. Een ding hebben ze allemaal gemeen: Ze hebben namelijk stuk voor stuk een creme finish. Lees even verder voor meer informatie en een grotere afbeelding. De Something Sweet nagellak is licht roze creme nagellak met een blauwe ondertoon. Toen ik het eerste laagje nagellak over mijn base coat aanbracht was ik even een paar seconden bang dat het een wat lastiger dekkend lakje zou zijn maar bij het tweede laagje was het resultaat eigenlijk perfect, zo zie je maar weer! Op deze foto draag ik dan ook maar twee laagjes Something Sweet en daaroverheen een laagje INM - Out the Door top coat. De foto heb ik gemaakt met flitser, zodat de hoogglans mooi opvalt!

Ik krijg trouwens heel veel vragen van meiden die zich afvragen of mijn nagels niet enorm verkleuren na het gebruiken van zo veel kleurtjes nagellak. Nee, dat valt erg mee. Ik gebruik altijd een base coat en dat scheelt al bijna 80% verkleuring. Binnenkort zal ik eens een artikel maken en misschien wel een filmpje waarin ik mijn reguliere nagelverzorging omschrijf. Vandaag even als “bewijs” een fotootje van mijn nagellakloze nagels om te laten zien dat je nagels absoluut niet slechter hoeven te worden bij veelvuldig gebruik van nagellak. Het is wel weer even tijd voor mijn buffervijl, dus dat komt goed uit!

Je kunt de China Glaze Up and Away nagellakjes in Nederland kopen voor €6,95 per stuk bij Nailpolishfashion.nl, deze webwinkel is zeer betrouwbaar en verkoopt naast deze  fijne lakjes ook nog veel andere prachtige nagellakmerken. Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top