Algemeen

Herbfarmacy - Organic skincare

De producten van Herbfarmacy zijn gecreëerd met wijsheid, kennis en deskundigheid van Botanist Dr. Paul Richards die in Herefordshire (UK) al meer dan 25 jaar kruiden aan het kweken is voor verzorgingsproducten. Dr. Richards teelt zeer belangrijke kruiden die voor elk specifiek product geselecteerd zijn. Deze kruiden bieden hydratatie en bescherming  van het huidweefsel.  Ben je nieuwsgierig naar de producten van Herbfarmacy? Lees dan snel even verder voor meer informatie en natuurlijk ook afbeeldingen!  De producten van Herbfarmacy zijn ideaal voor diegenen met een gevoelige huid en zijn Soil Association Certified. Dit betekent dat alle ingrediënten (mits beschikbaar) organisch zijn, en alle andere ingrediënten worden nauwkeurig onderzocht. Herbfarmacy koopt, waar mogelijk, ethisch verhandelde ingrediënten en test slechts op mensen, niet op dieren.  Op de website van herbfarmacy vind je een vijftal artikelgroepen. Deze zijn onderverdeeld in de volgende lijnen:

  • Gezichtsverzorging - Dag- en nachtcrèmes , reinigingsproducten, lipproducten
  • Hand- en voetverzorging - Handcrème en voetencrème
  • Lichaamsverzorging - Body-lotion en body-oil 
  • Healing producten - Spier balsem en rescue balsem
  • Tincturen - 26 Totaalextracten met een zeer hoog gehalte aan actieve bestanddelen

Het grootste gedeelte van deze producten kunnen ook gebruikt worden door veganisten, behalve de producten waarin bijenwax verwerkt is (Lip Conditioner, Working Hands Cream and the Whole Body Lotion). Daarnaast zijn een aantal producten gemerkt als 70% organisch en dat heeft te maken met de emulgator die in een product wordt gebruikt. Dit is is een stof die helpt bij het mengen van twee stoffen die normaal gesproken niet of moeilijk te mengen zijn. Mocht je hier meer informatie over wensen dan verwijs ik je graag naar de website van Herbfarmacy

De producten van Herbfarmacy kunnen rechtstreeks worden besteld op de website.  Hier vind je ook alle informatie over de producten. De Herbfarmacy verzend naar Nederland voor gunstige verdendkosten van £6.95. Mocht je even tijd hebben kijk dan ook even naar de Barefaced Yoga pagina. Met een aantal simpele oefeningen kun je onder andere celgroei bevorderen, spanningpatronen veranderen en energie verkrijgen.

Binnenkort meer informatie over de producten van herbfarmacy! Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top