Algemeen

KORTING: S-Factor - Haarverzorgingsproducten

 

Een van mijn favoriete haarverzorging merken is S-Factor (Tigi). De shampoo’s en conditioners van dit merk zijn wat mij betreft zeer hoogstaand. Momenteel ontvang je een leuke korting op alle producten van S-Factor bij HQHAIR, dus lees snel verder!

Zelf gebruik ik de Color Savvy shampoo en conditioner, die zijn namelijk speciaal ontwikkeld voor gekleurd haar. Het zorgt er niet alleen voor dat de levensduur van je haar word verlengt maar het beschermt, geeft een prachtige hoogglans en verminderd het breken van je haar tijdens het stijlen. De shampoo en conditioner zijn sulfaat vrij en ruiken fantastisch: naar verse papaja!
De producten van S-Factor zijn verkrijgbaar in Nederland, je vind ze o.a. in deze webwinkel, echter ze zijn redelijk prijzig. De conditioner kost 27,60 euro en de shampoo 25,70 euro. Vandaar de volgende tip: Neem eens een kijkje bij HQHAIR.COM Momenteel ontvang je tot en met 14 april een korting van maar liefst 20 % op alle S-Factor artikelen (kortingscode save20). De prijzen zijn dan een stuk aantrekkelijker:
Color Savvy conditioner – 11,50 pond (korting is hier verrekend) Color Savvy shampoo – 10,70 pond (korting is hier verrekend) Deze korting geld voor alle aankopen van S-Factor, conditioner, shampoo, maskers, etc. De verzendkosten via hqhair.com zijn zeer betaalbaar en je kunt er met zowel creditcard als paypal betalen. Niet langer wachten hoor! Oh ja, nog een leuke bijkomstigheid, HQhair is gevestigd in Engeland, dus dat betekent dat de spullen snel in huis zijn en je loopt geen kans om invoerrechten te betalen omdat Engeland ook tot de Europese Unie behoort! Bijdrage van: Wenvers
Deel dit artikel
Back to top