Reviews

Uspa by Shizo!

Uspa ontwikkelt in haar laboratorium in Australië natuurlijke cosmetica gebaseerd op de combinatie van uitgelezen plantaardige ingrediënten met de nieuwste technologie. Op deze wijze worden door Uspa kwalitatief hoogwaardige huidverzorgingsproducten gecreëerd. We weten natuurlijk allemaal dat hetgeen wat op de huid aangebracht wordt, ook daadwerkelijk wordt opgenomen door het lichaam, en daarom is er in de Uspa-producten geen plaats voor chemicaliën. Het zal jullie niet verbazen dat dit mooie groene merk te koop is bij een van de favoriete webwinkels van Lushious Beauty: Shizo! Lees snel even verder voor meer informatie!

 

Uspa bestaat uit een basislijn voor dagelijks gebruik. Deze basislijn omvat diverse cleansers, lotions en dag- en nachtcrème. Daarnaast vind je bij Uspa een specifieke serie producten voor huidproblemen, zoals acné, couperose, maar ook voor een vochtarme huid. Deze producten zijn allemaal voorzien van heerlijke geuren (etherische oliën) zoals Bulgaarse Roos en Lavendel.  De haarproducten zijn voorzien van alleen natuurlijk ingrediënten die telkens bij de haarverzorging een prettig gevoel en een heerlijke geur afgeven.

Uspa producten zijn vrij van agressieve kleurstoffen en conserverings-middelen én vrij van synthetische parfumstoffen. Er wordt gebruik gemaakt van etherische oliën, die de producten niet alleen een fijn aroma geven, maar ook een specifieke functie uitoefenen. De verpakking zijn bijzonder stijlvol en minimalistisch vormgegeven, ik vind het persoonlijk erg mooi! De verpakkingen zijn overigens recyclebaar.

Bij Shizo kun je jezelf volledig te buiten gaan aan onder andere deze Uspa artikelen. Zo verkopen zij bijvoorbeeld voordelige starterkitjes waarmee je de producten even heerlijk kunt uitproberen alvorens je full size producten gaat aanschaffen. Een van die leuke starterkitjes is de I live in a suitcase Travel Kit. Deze kit ben ik momenteel voor jullie aan het testen en de resulaten van die test zullen jullie snel lezen, hier op de Lushious Beauty website! Er zijn in Nederland een aantal salons waar je jezelf even flinkt kunt laten verwennen met de producten van Uspa, deze vind je hier!

Deel dit artikel
Back to top