Algemeen

Escada Marine Groove - limited edition zomerparfum

Escada brengt al jarenlang, iedere zomer, een limited edition zomerparfum uit, die eigenlijk een begrip is bij vrouwen die van parfum houden! Wat mij betreft zijn deze zomerparfums echt een must in de zomer, ik heb er dan ook aardig wat gekocht in de afgelopen jaar. Ook de parfum van deze zomer, Marine Groove is een heerlijke frisse, fruitige herkenbare geur die de weg weer zal vinden naar veel toilettafeltjes! Lees snel verder voor meer informatie over de geur....Marine Groove is de nieuwste versie van de zgn. "fashion" geuren van Escada, ieder jaar wordt er weer een nieuwe versie gemaakt, perfect passend bij wat de vrouw van die tijd wil van een geur. De geur heeft wel een basis die de geur herkenbaar houdt, de geur is altijd fruitig en bloemig. Marine Groove is een hippe versie van de basisgeur, perfect voor fijne feestjes op een warme zomeravond ergens op een warm strand, terwijl een hippe DJ de sound bepaalt en jij daar lekker danst in jouw nieuwe favoriete zomerjurkje! De geur is als volgt opgebouwd:

  • top : passievrucht, rode aalbes, grapefruit en mango
  • midden : pioenroos, cyclaam, jasmijn en vioolblaadjes
  • hart : muskus, witte cedehout en amber

Ik ben, zoals vrijwel ieder jaar, fan van deze fijne zomergeur, het is weer een perfecte mix van fruit en bloemen, die zo goed past bij de warme zomer. En soms....zelfs in de winter....kun je wel wat zonnestraaltjes & warmte gebruiken, ook dan is een zomerparfum zoals deze een fijne aanvulling, want  spray deze geur ruimschoots op tijdens een saaie, grijze dag en je waant je inderdaad op een strand ergens in een tropisch land! Een klein nadeel is dat de geur altijd maar tijdelijk verkrijgbaar is, hou dat zeker in de gaten als dit gedurende de zomer jouw favoriete parfum wordt! Marine Groove is opnieuw verpakt in de kenmerkende flacon, die nu een mooie chique paars/roze kleur heeft en de verpakking is natuurlijk super om te zien, lekker trendy! Vanaf half maart 2010 liggen de volgende producten in de winkels:

  • Eau de Toilette 30 ml EUR 37,-
  • Eau de Toilette 50 ml EUR 50,-
  • Eau de Toilette 100 ml EUR 66,- (Exclusief bij ICI Paris XL)
  • Shower Gel 150 ml EUR 20,-
  • Body Lotion 150 ml EUR 22,-

Je vind de producten van Escada o.a. bij Douglas, ICI Paris XL, diverse luxe parfumeriëen en bijvoorbeeld ook bij Parfumerie.nl Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top