Algemeen

Marc Jacobs Splash Patisserie Summer 2010

Het is deze week druk met alle fijne zomergeuren die er langskomen in mijn mailbox, dit keer laat ik jullie kennis maken met de nieuwe Splashes van Marc Jacobs. Marc Jacobs brengt iedere zomer een kleine collectie pure geuren uit, altijd slechts tijdelijk verkrijgbaar en altijd heerlijk! Voor deze collectie heeft Marc Jacobs zich laten inspireren door zijn favoriete Parijse patisserie waar hij zijn, zo geliefde, macarons koopt als hij daar is. De splashes van deze zomer zijn : Apple, Biscotti en Pomegranate, dat klinkt toch heerlijk? Kijk en lees snel verder..... De splashes zijn lichte, pure geuren die altijd fris blijven ondanks de eventuele andere geurnoten die deel uit maken van deze geuren. De flacons van de splashes zijn prachtig, strak en modern vormgegeven en vooral heel erg groot, een flacon bevat namelijk maar liefst 300 ml.....dat is echt erg veel splash! Dat betekent dat je zeker niet zuinig hoeft te doen, maar de splashes ook heerlijk kunt gebruiken als all-over parfum...spray maar gerust je hele lijf onder!

Marc Jacobs Splash Apple 300 ml EUR 68,00 (limited edition)

Apple opent stralend met noten van sappige appels, citroen en grapefruit. Een onverwachte verrassing ligt verborgen in het hart waar rozemarijn, jasmijn en de zachte geur van stervormige magnolia met elkaar versmelten. In de basis komen de zachte geuren van drijfhout, koriander en kardemom samen die een verslavende ‘honger naar meer’ creëren. Deze geur is samengesteld door de parfumeur yann Vasnier van het geurhuis Givaudan.

Marc Jacobs Splash Pomegranate 300 ml EUR 68,00 (limited edition)

De fruitige, bloemige geur opent met een verleidelijke uitbarsting van mandarijn-bloemen, bergamot en citroen chiffon waarna rabarber en viooltjes zich in het hart vermengen met de opbeurende geur van granaatappel. De zachte basis heeft een melange van zoete muskus, vanille en amber. Deze geur is samengesteld door Patty Hildaho van het geurhuis Frangrance Resources.

Marc Jacobs Biscotti 300 ml EUR 68,00 (limited edition)

Biscotti is een citrusachtige, bloemige geurtraktatie dat opent met de verleidelijke noten van fresia’s, bergamot en sinaasappelbloemen. Het hart vol pistache bloesem onthult een weelderige zoetheid terwijl in de basis de romige geur van vanille voor balans en zachtheid zorgt. Deze geur is samengesteld door parfumeur Richard Herpin van het geurhuis Firmenich.

Ik heb inmiddels alle drie de geuren kunnen ruiken en eerlijk gezegd zijn ze allemaal erg lekker! De Apple is heerlijk appelig en vooral fris, zeker niet te zoet maar juist lekker fris/kruidig. De Pomegranate is warm, zoet en verleidelijk, zonder suikerzoet te worden, het frisse overheerst. De Biscotti is misschien wel de lekkerste....echt om op te eten, lekker vanille achtig en toch ook weer heerlijk fris. Ik denk dat het behoorlijk moeilijk is om te kiezen tussen deze 3 verleidelijke geuren, misschien toch maar allemaal aanschaffen? *wink* De Marc Jacobs Splashes liggen vanaf eind maart 2010 in de geautoriseerde Marc Jacobs parfumeriëen en warenhuizen, ze zijn allemaal gelimiteerd verkrijgbaar en zijn in één formaat te koop, 300 ml voor een prijs van EUR 68,00 Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top