Algemeen

Helena Rubinstein - Lash Queen Feather mascara collection

De mascara''s van Helena Rubinstein zijn toch wel wat minder bekend bij de meeste vrouwen dan die van andere merken. Maar de echte kenners weten dat de mascara''s van dit merk altijd erg goed zijn, wat grappig is om te weten is dat in 1940 Helena Rubinstein het eerste merk was dat op de markt kwam met een waterproof mascara. Deze zomer is er een nieuwe versie van de Lash Queen mascara uitgebracht, lees snel verder voor alle informatie... De Lash Queen mascara werd in 2004 door Helena Rubinstein op de markt gebracht en zorgde voor ongekende verkoopcijfers! Dat is natuurlijk niet voor niets, want deze ultra-lichte mascara zorgt ervoor de wimpers extreem verlengd worden, prachtig gesepareerd worden en niet klonteren of verzwaard raken. Na het succes van de Lash Queen mascara kwam er natuurlijk  ook een waterproof versie en in 2008 was daar de Feline Blacks die verrijkt was met ultra-zwarte pigmenten. Nu is er de Lash Queen Feather collection waarvan Demi Moore het gezicht is.

Drie studenten van de Parijse Penninghen School of Graphic Arts hebben de nieuwe verpakkingen van deze speciale collectie ontworpen. Iedere kleur mascara heeft zijn eigen verpakking, 3 kleuren en dus ook 3 verpakkingen!

De mascara wordt uitgebracht in de kleuren :

  • 101 Black
  • 201 Brown
  • 301 Grey (perfect voor oudere dames of vrouwen met een extreem lichte huid- en haarkleur)

De mascara is geschikt voor gevoelige ogen en geschikt voor contactlensdraagsters. De adviesprijs van de mascara is EUR 30,98 en je vind deze bij alle vaste Helena Rubinstein verkooppunten. Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top