Algemeen

Preview - DKNY Delicious Candy Apples

Wie kent de Be Delicious parfum van DKNY niet? Naar alle waarschijnlijkheid kent iedereen deze heerlijke geur wel in de karakteristieke groene appeltjes verpakking. Inmiddels zijn er natuurlijk verschillende varianten uitgebracht zoals de Be Delicious Fresh Blossom, Be Delicious Night en de Red Delicious. Ik moet bekennen dat ik zelf dol ben op de originele Be Delicious geur, vooral voor een lente-dag, lekker licht en luchtig. In juni worden er in Nederland drie nieuwe varianten op de originele Be Delicious uitgebracht geinspireerd op candy apples. Benieuwd? Lees dan snel even verder voor meer informatie. De drie varianten die vanaf juni 2010 te koop zullen zijn ( Sweet Caramel, Ripe Raspberry en Juicy Berry) in de Nederlandse winkels zijn allemaal slechts tijdelijk verkrijgbaar: Limited Editions! De geuren hebben allemaal iets weg van de originele Be Delicious geur die natuurlijk lekker fris en fruitig is. Deze geuren hebben allemaal een twist toegevoegd gekregen waarover Debbie jullie binnenkort in een vervolg artikel meer zal vertellen.

Ik (Wendy) heb het geluk gehad dat een vriendinnetje van mij uit de USA, waar deze geuren al wel zijn uitgebracht, mij een flesje heeft toegezonden, vandaar dat ik jullie al wel wat afbeeldingen kan laten zien en kan vertellen over de Ripe Raspberry variant!

Sweet Caramel (groen) - Apple, Pear, Marshmallow, Caramel, Vanilla, Jasmine, Lily of the Valley, and Violet Leaves
Ripe Raspberry (rood) - Green Apple, Lime, Peony, Lily, Cola Accord
Juicy Berry (paars) - Blackberry, Pear, Currant, Lychee, Apple Blossom, Rose, Sandalwood

De geur  van de Ripe Raspberry is heerlijk en net iets zoeter dan de reguliere Be Delicious variant.  Ik vind hem ook iets minder fris, meer vrouwelijk en meer volwassen. Ik ben absoluut enthousiast over deze fijne geur en natuurlijk het geweldige flesje. Ik ben dan ook erg blij dat deze parfums binnenkort naar Nederland komen want ik wil de andere twee varianten ook zeker even uitproberen.

Zoals ik al even aangaf zijn deze heerlijke geuren in Nederland verkrijgbaar tijdelijk vanaf juni 2010. Binnenkort meer informatie over de exacte release data,  prijzen en beschikbaarheid. Mocht je fan zijn van de DNKY geuren vergeet dan vooral niet af en toe even een kijkje te nemen hier op de de Lushious Beauty website, want deze Limited Editions zijn toch zeker wel een must have voor de fans! EDIT : we hebben goed nieuws voor jullie, in de online store van Douglas zijn deze al te koop. De producten worden nl. rechtstreeks vanuit Duitsland verstuurd en zijn dus al beschikbaar voor ons, niet gek! Een flacon van 50 ml kost EUR 42,50, je vind de Raspberry Apple via deze link (<----klik). Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top