Algemeen

Green People - Organic mineral Make up

Green People introduceerde onlangs een volledige minerale make up lijn die  een 100 % natuurlijk en zuivere samenstelling bevat en zo zacht is dat het de huid niet zal gaan irriteren. De mineralen zitten op de oppervlakte van de huid zodat ze daar de poriën niet belemmeren en dus de huid laten ademen. De ingrediënten stimuleren de huid door te voeden en te activeren, terwijl de producten de huid ook beschermen met natuurlijke SPF. Lees snel verder voor meer informatie over de producten van Green People..... De producten van Green People zijn vrij van synthetische geurstoffen, petrochemische stoffen, parabenen, siliconen,  kunstmatige  kleurstoffen en andere huidirriterende middelen. Daarnaast zijn de producten hypo-allergeen en dat betekent natuurlijk dat de make-up ook kan woden gebruikt door dames met een gevoelige huid. De lijn is tamelijk uitgebreid en bevat onder andere een concealer, pressed mineral powder, volumising mascara en meer! Hieronder vinden jullie de allernieuwste producten van Green People even op een rijtje: Pressed Mineral Powder - £19.99 Dit is een 3-in-1 product (foundation, powder and SPF 15) en verstopt evenals de Nude concealer de poriën niet. Sterker nog, door de samenstelling verkleind het de  poriën en verfijnt lijntjes en rimpels. Door de licht reflecterende bestanddelen oogt de huid meer egaal, en jonger. De Pressed Mineral Powder is verkrijgbaar in drie tinten: Honey, Caramel en Maple. Nude Concealer -  £12.99 Deze concealer verstopt de poriën niet en is uiteraard gemaakt zonder parabenen, petrochemische stoffen. Het product geeft een medium tot volledige dekking. Eco Eye Collection -  £22.99 ( per set) Het hoofdbestanddeel van de eyeshadow van Green People is organische jojoba en daardoor erg mild voor gevoelige ogen. In dit palette vind je vier warme en neutrale tinten die geschikt zijn voor alle huidtypes. Het palette bevat de volgende kleuren: Cream, Nutmeg, Fondant en Espresso. Volumising Mascara – Black - £13.99 Dit is een mascara die de wimpers separeert en een voller effect geeft. Dit resultaat wordt bereikt met shea butter en amandel olie. Green People wil ervoor zorgen dat je nu ook met een organische mascara een valse wimper effect kunt creëren.

Eco Lipsticks - £10.99

In de lipsticks van Green  People vind je geen formaldehyde of kunstmatige kleurstoffen. Daarentegen vind je er wel Cupuaçu boter en cocos olie in terug. De lipstick is verkrijgbaar in drie kleuren: CandyFloss, Cherry en Cinnamon.

De producten van Green People  zijn verkrijgbaar via deze website en voldoen bovendien aan de eisen van Ecocert (Ecocert is de grootste certificatieorganisatie voor biologische en natuurlijke cosmetica in Europa). Ik heb een aantal van deze mooie bovenstaande organische minerale make up items in huis zodat ik deze de komende week voor jullie kan reviewen. Binnenkort dus veel meer informatie en afbeeldingen van deze producten. Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top