Algemeen

KOH Colourful goes pastel - KOH Baby!

Ook het leukste nagellakmerk van eigen bodem, KOH Cosmetics, brengt deze zomer een geweldig leuke, pastelkleurige nagellak collectie uit. Deze collectie van zes kleurtjes heeft een zeer toepasselijke naam, nl. KOH Baby Colours. De collectie zal vanaf half april te koop zijn bij de KOH verkooppunten, ik kan bijna niet wachten om  ze uit te proberen, ze lijken me zo schattig! Lees snel verder voor alle informatie....Het leuke van dit soort pastellakjes is dat je zo ook goed kunt dragen tijdens het werk, de kleurtjes zijn schattig maar niet extreem opvallend en toch ben je met deze lakjes helemaal hip deze zomer.

Een felgele strandjurk met KOH Baby Yellow, een denim broek, met turquoise tuniek en KOH Baby Blue op de nagel. Het contrast tussen fel en pastel is mooi te combineren. Drukke bloemmotieven en gelakte nagels met KOH Baby Pink bieden een romantisch contrast! Afrikaanse prints en de aardetinten KOH Baby Beige en Baby Skin zorgen voor rust. Bij een wit zakenpak met grijze top hoort KOH Baby Grey op de nagels. Kortom, contrast is overal te zien en KOH laat de modetrends nog beter tot hun recht komen met de KOH Baby Colours!

De lakjes van KOH zijn altijd verrijkt met topaas, waardoor ze een prachtige glans en hardheid hebben, zo zijn ze heel lang houdbaar, zelf zonder topcoat. De lakjes, verpakt in een luxe bewaardoos, zullen EUR 14,95 gaan kosten. Vanaf half april verkrijgbaar dus, natuurlijk zullen wij de lakjes nog aan jullie laten zien, nog even geduld! Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top