Algemeen

Werken aan je innerlijke schoonheid met Kneipp kruidenthee

Bij Lushious Beauty zijn we natuurlijk dol op schoonheid: Niet alleen van buiten maar zeer zeker ook van binnen! Daarvoor is het erg belangrijk dat je niet alleen de buitenkant van je lichaam goed verzorgt maar ook let op bijvoorbeeld je eetpatroon en gezonde voeding.  Ik moet jullie bekennen dat ik zelf erg veel kruidenthee drink, sterker nog, ik drink vooral overdag niets anders! Wisten jullie al dat Kneipp naast het beauty assortiment ook een acht-tal kruidentheeën in het assortiment heeft die bijdragen aan een gezonde lifestyle? Lees snel even verder voor meer informatie. De verrassende kruidentheeën van Kneipp hebben een heerlijke smaak en bieden allemaal iets extra’s voor je gezondheid. Ze zijn 100% natuurlijk en bevatten dus geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen. De verpakkingen bevatten allemaal 15 per stuk verpakte theezakjes die ervoor zorgen ervoor dat je optimaal van elk theemoment kunt genieten. Overigens is de folie om de theezakjes afbreekbaar en de filterzakjes ongebleekt.

Sinds kort is het Kneipp theeassortiment uitgebeid met vier nieuwe varianten varianten, hierover vandaag meer:

  • Groene thee met anijs, pepermunt en kaneel Groene thee is een van de meest krachtige anti-oxidanten. Anti-oxidanten versterken onze weerstand, beschermen het lichaam tegen schadelijke stoffen van buitenaf en houden ons in feite '' jong''.  De toegevoegde pepermunt en anijs geven de thee een frisse smaak en dragen bovendien ebij aan een goede spijsvertering. Een lekkere groene thee met een bite!
  • Cranberry thee met zwarte bes Dit is een reinigende en lekkere fruitige thee met veel stukjes cranberry. Dit zijn friszure bessen die erg veel vitamine C bevatten. Vitamine C kan helpen klachten aan de blaas en urinewegen voorkomen. Daarnaast bevat de thee ook nog citroengras, appel, rozenbottelschil en braambes. Ben je dol op een frisse en fruitige thee, dan is dit jouw variant!

  • Rooibos thee met gember en kaneel Deze thee heeft een mooie roodbruine kleur die zij dankt aan de Zuid Afrikaanse rooibos blaadjes. Rooibos thee heeft van nature een rustgevende en verwarmende werking en is bovendien rijk aan anti-oxidanten die onder andere helpen de huid gezond te houden. De thee is lekker stevig en pittig door de toegevoegde gember en kaneel en heeft een zoete en frisse nasmaak door een vleugje sinaasappel.

  • Brandnetel thee met citroen Brandnetelthee staat bekend om zijn zuiverende werking. Het zuivert het lichaam, houdt de stofwisseling op peil en draagt bij aan een goede algehele gezondheid. De citroen zorgt ervoor dat de thee heerlijk fris en licht is, en je doet denken aan een vroege lentedag! Heerlijk.

Kneipp Kruidenthee bevat krachtige ingrediënten uit de natuur die de gezondheid bevorderen. Deze smaakvolle groene thee is rijk aan vitaminen, mineralen en anti-oxidanten. Anti-oxidanten versterken de natuurlijke weerstand en beschermen tegen vrije radicalen. Daarnaast zijn eigenlijk alle thee varianten ook nog eens erg lekker dus zeker een keertje proberen! Ik kan bijna niet kiezen, want ik vind al deze varianten erg lekker, misschien een hele kleine voorkeur voor de brandnetel met citroen versie!

Meer informatie over de Kneipp kruidenthee vind je op de website van Kneipp. Deze kruidenthee is voor EUR 2.99 per pakje (met 15 theezakjes) verkrijgbaar bij diverse drogisten, warenhuizen, supermarkten, reformwinkels en apotheken. Daarnaast wordt Kneipp ook verkocht bij een aantal webwinkels. Kennen jullie de thee van Kneipp al? En vertel eens wat is jullie grote favoriet? Wij lezen het graag terug in de reacties! Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top