Algemeen

Première van Nikkie's nieuwste Gaga tutorial!!!

Vandaag is het hard werken in het land van de YouTube make-up guru''s! Waarom vraag je je misschien af? Vandaag is namelijk de nieuwe video van Lady Gaga ft. Beyoncé uitgekomen en natuurlijk heeft Gaga weer bijzondere make-up looks op in de video. Wie o wie zal als eerste een Lady Gaga Telephone look maken en op YouTube plaatsen?? Eerlijk gezegd weet ik niet 100 % zeker of ze de eerste is, maar ze is zeker de liefste, Nikkie van NikkieTutorials heeft een geweldige video online gezet. Kijken jullie allemaal even mee? Hebben jullie de video trouwens zelf al gezien? Hij is echt geweldig, heerlijk apart en controversieel en ook behoorlijk lang! De complete video is nl. meer dan 9 minuten lang, maar dat levert wel heel veel mooie plaatjes en looks op. We kunnen er weer heel wat inspiratie uit opdoen als make-up liefhebbers. Billy B., de vaste visagist van Lady Gaga, heeft zich behoorlijk uitgeleefd en prachtige look gemaakt, natuurlijk niet bepaald rustige looks, maar lekker extravagant zoals het hoort in video''s! Let ook op de outfits, waaronder de gevangenisoutfit die is gemaakt door Victor & Rolf Nikkie liet zich natuurlijk graag inspireren en is vandaag direct aan de slag gegaan.....

Wat is GaGa toch een topvrouw! Na 2,5 maanden smachtend wachten op de nieuwe videoclip, is ''ie eindelijk hier.. ''Telephone'' samen met Beyonce heeft ze weer een geweldig liedje en mogen de looks er weer lekker wezen!! Zoals jullie weten ben ik een die-hard GaGa fan, en met zo''n gewledige video, Moest ik wel een tutorial opnemen. Ik ben in deze video geinspireerd door de CSI scene. Wat een lef heeft die meid en ik was weg van de kleuren. Hopelijk vinden jullie de video leuk, en er zijn er nog meer op komt ;)

Meer informatie, zoals de producten die Nikkie gebruikt heeft, vind je terug op haar eigen YouTube kanaal, NikkieTutorials. Vergeet ook niet je te abonneren op dit geweldige kanaal, dan ben je altijd meteen op de hoogte als ze nieuwe video''s plaatst, ze zijn zeker de moeite waard! Natuurlijk is de make-up extravagant en bijzonder, maar het is zo leuk om te kijken hoe Nikkie die mooie looks maakt, geweldig toch dat we zo''n talent in Nederland hebben! Oh ja, Nikkie maakt al haar video''s voor haar eigen kanaal in het Engels omdat ze heel erg veel buitenlandse subscribers heeft, hopelijk maakt ze binnenkort ook een Nederlandstalige Lady Gaga tutorial voor ons YouTube-kanaal! Bijdrage van Lushious Babe met dank aan Nikkie voor de foto''s en de video natuurlijk!

Deel dit artikel
Back to top