Algemeen

Herôme W.I.C. Costa Rica zomer lakjes

Hebben jullie de fijne Herôme W.I.C.  lakjes weleens uitgeprobeerd? Wij hebben ze afgelopen winter echt "ontdekt" en zijn er erg enthousiast over. W.I.C. staat voor World Inspired Colours, alle 79 kleuren uit de vaste collectie zijn gebaseerd op verschillende plaatsen op de wereld. De lakjes zijn heel goed van kwaliteit, makkelijk te verkrijgen en hebben een heel leuk prijsje. Voor deze aankomende zomer heeft Herôme zich laten inspireren door de kleurrijke natuur van Costa Rica, het resultaat is een limited edition collectie van 6 mooie lakjes. Kijken jullie even mee?Costa Rica is een zeer divers land, met een extreem kleurrijke natuur, daarnaast is het door de ligging ook een land waar de zomer vrijwel het hele jaar door duurt...een perfecte inspiratiebron voor Hêrome.

Geïnspireerd door de diversiteit van Costa Rica hebben deze nieuwe zomer kleurlakken de namen gekregen van diverse plaatsen uit het land. Lak de nagels met W.I.C. Monte Verde die proeft naar rust en bos met sprookjesachtige flora en fauna! De blauwe kleurlak Samara staat voor haar prachtige helderblauwe zee met mooie stranden! Op zoek naar drukte ? San José is de bruisende hoofdstad gelegen tussen vurige vulkanen. Manual Antonia is de perfecte kleurlak voor een echte, zwoele zomer aan een wit zandstrand omringd door tropische palmen. La Fortuna zorgt voor meer passie en vuur dichtbij de krater van vulkaan Arenal! Voor op en top party in combinatie met zon, zee en strand is Jaco de ultieme kleurlak. Hoge golven, hoog surfersgehalte en heerlijke cocktails maken deze kleur af! Geniet van deze diverse, exotische cultuur en W.I.C. will let the summer begin!

Hieronder vind je alle kleurtjes die deze zomer tijdelijk verkrijgbaar zijn, uiteraard zijn de andere 79 kleuren ook gewoon verkrijgbaar. Dat zijn weer fijne kleurtjes! En als ze net zo goed dekken als de normaal vekrijgbare W.I.C. lakjes, dan lijkt het dat we een lekker kleurrijke zomer tegemoet gaan dankzij Herôme! Leuk is natuurlijk ook weer dat Herôme een Nederlands merk is, dat behoorlijk aan de weg timmert op het gebied van trendy nagellakjes. Deze speciale, limited editie, collectie zal vanaf half april te vinden zijn bij de verkooppunten van Herôme, zoals bijvoorbeeld Douglas en andere goed gesorteerde parfumeriën en drogisterijen. De lakjes kosten EUR 7,95 per stuk, twee lakjes koop je al voor EUR 12,50...tenminste als je ze gaat aanschaffen in de webshop van Herôme, www.herome.com . Natuurlijk gaan wij deze lakjes weer voor je reviewen, hou onze website dus in de gaten! Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top