Algemeen

Guerlain Terracotta collectie 2010

Het is nu echt waar...de lente is officieel begonnen! En hoe kun je nu beter de lente inluiden dan met de prachtige Terracotta collectie van Guerlain? Bij het zien van deze, jaarlijks terugkerende, collectie krijg ik direct de zomer in mijn bol, wat een prachtige spulletjes zijn dat toch! Ieder jaar zijn er wel weer een paar producten die echt nodig heb, jullie kennen dat gevoel vast wel! Kijken jullie even mee wat we in de winkels kunnen vinden? In de Guerlain Terracotta collectie van deze zomer vind je dit keer veel nieuwe of vernieuwde producten terug, een deel van de collectie is het hele jaar door verkrijgbaar, een ander deel is slechts beperkt verkrijgbaar (daarvoor moet je dus snel zijn!). Ik zal jullie alle producten even stuk voor stuk laten zien te beginnen met de  gelimiteerd verkrijgbare producten. TERRACOTTA LIGHT POUDRE BRONZANTE SPÉCIALE ÉTÉ € 45,46 Een speciaal, iriserend bronzingpoeder bestaand uit 5 tinten, de "brunette" variant heeft koperkleurige accenten en de "blonde" variant roze, voor een stralende zomerse tint.

 • N° 01 Blondes Hâlees
 • N° 02 Brunettes Hâlees
TERRACOTTA FARD MÉTAL € 29,29

Een creme-oogschaduw in stickvorm, die bijzonder veel lijkt op de shadesticks van MAC, de kleuren zien er prachtig uit, oranjegoud of taupe met een mooie glans, dit soort oogschaduws zijn vooral erg fijn in gebruik in de warme zomermaanden!

 • N° 01 Gold Rush
 • N° 02 Smoky Metal
TERRACOTTA – KHOL POUDRE LIBRE € 31,32

Dit is een superproduct, losse kohl poeder in een klassieke verpakking, aan de dop zit een applicator in de vorm van een staafje vast waarmee je de poeder aanbrengt rond de ogen, voor de klassieke kohl look. Echt een must have voor iedere vrouw, zeker deze donkerbruine, matte kohl.

 • N° 06 Mirage

Gelukkig blijven er ook veel producten het hele jaar door verkrijgbaar, zo haal je altijd het zonnetje in huis! Ik kijk vooral uit naar de mooie Terracotta 4 seasons en de Teint D''ailleurs, maar de rest is ook erg fraai, kijk even mee.... TERRACOTTA 4 SEASONS € 60.63 Een bronzingpoeder bestaand uit 4 matte tinten in een prachtige, vernieuwde verpakking, de tinten kunnen uitstekend apart van elkaar gebruikt worden, zo kun je gedurende het hele jaar de perfecte bronzer & blush kleur vinden. De formule bevat fijne en natuurlijk grondstoffen zoals minerale poeders, witte talk, mica die zorgen voor een transparant en toch dekkende formule, al klinkt dat natuurlijk tegenstrijdig. Prettig is dat de poeder ook een SPF10 heeft en zelfs gouddeeltjes bevat voor een nog stralender resultaat!

 • N° 01 Blondes
 • N° 02 Brunettes

TERRACOTTA - TOUCH € 32.33

Een highlighter met (opnieuw) gouddeeltjes in een penvorm, prettig om hiermee bepaalde delen van het gezicht te highlighten, dat is natuurlijk erg mooi in combinatie met de matte bronzingpoeders.

 • N° 01 Blondes
 • N° 02 Brunettes

TERRACOTTA TEINT D’AILLEURS SOIN TEINTE € 42.44

Een gel/creme met een SPF10 die zorgt voor een mooie, zeer goed, gehydrateerde huid en daarnaast tevens de huid voorziet van een subtiele tint. De teint d''ailleurs bevat het tan boosting complex dat de natuurlijk gebruinde huid activeert, intensiveerd en verlengt....het is dus geen zelfbruiner! Natuurlijk is het flesje prachtig en alleen daarom al zou je hem willen kopen!

 • N° 01 Blondes
 • N° 02 Brunettes

TERRACOTTA - GLOSS € 26.28

Wat is een Terracotta collectie zonder lipgloss? Nergens natuurlijk, ook dit keer zijn er 6 prachtige lipglosses met een SPF15 verkrijgbaar die natuurlijk prachtig glanzen op de lippen, maar ze ook nog goed verzorgen door de Marula-olie

 • N° 01 Sable
 • N° 02 Sierra
 • N° 03 Grenade
 • N° 04 Ambre
 • N° 05 Santal
 • N° 06 Ebene

Al deze fijne Guerlain Terracotta producten zijn vanaf 17 maart te koop, het kan natuurlijk zijn dat nog niet alle verkooppunten voorzien zijn van deze nieuwe collectie, maar het kan niet lang meer duren. Ik ga dit weekend in elk geval even shoppen en zal deze collectie vast niet zomaar voorbij kunnen lopen! Je vindt de producten van Guerlain bij de luxere parfumeriëen zoals Douglas, ICI Paris XL, Sephora en de Bijenkorf. Ik heb nog veel meer foto''s....het is ook allemaal zo mooi! Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top