Algemeen

OPI: Summer Flutter collection 2010

OPI brengt zo nu en dan een soort tussendoor collectie uit die meestal zo’n vier nagellakjes bevatten. Ook dit jaar kunnen we een dergelijke collectie verwachten in de vorm van de OPI Summer Flutter Collection 2010. Dit is een collectie die mij persoonlijk erg doet denken aan de Sun-believable collectie die vorig jaar om dezelfde tijd werd uitgebracht. Lees snel even verder voor meer informatie en natuurlijk ook afbeeldingen.

Wat kunnen wij verwachten van de OPI Summer Flutter Collectie? Vier nieuwe nagellakjes in vrolijke, gezellige en zomerse kleuren. Zoals ik al even meldde doet deze collectie mij sterk denken aan de Sun-believable collectie, die bevatte namelijk ook een rood, roze en blauw lakje. Toen werd er overigens naast deze kleuren een geel lakje uitgebracht en dit jaar is dat oranje. De kleuren zien er op de totaalafbeelding wel wat donkerder uit dan op de separate afbeeldingen. Ik denk dat de totaalafbeeling het meest accuraat is.

Hieronder even de kleurtjes voor je op een rijtje:

  • Wing It!
  • Catch Me In Your Net
  • Flower-to-Flower
  • Flit a Bit

Links

: Flower-to-Flower - Rechts: Flit a Bit

Links: Wing It! - Rechts: Catch Me in Your Net

In Amerika verschijnt deze collectie in Mei 2010. Momenteel is er nog niets bekend over de beschikbaarheid van deze collectie in Nederland. Hebben jullie dit artikel al gezezen over de geweldige OPI Shrek collectie? Hiervan is al bekend dat de lakjes ook in Nederland verkocht zullen gaan worden! Bijdrage van Wenvers Bron

Deel dit artikel
Back to top