Algemeen

hannah: Back to Basic met de nieuwe Clear lijn

hannah ontwikkelde een nieuwe en prachtige groene productlijn genaamd ‘hannah Clear’. Deze lijn is speciaal ontwikkeld op basis van uitsluitend plantaardige werkstoffen, zonder synthetische toevoegingen. Met deze ‘eco’-producten gaat hannah ‘back to basic’. Deze nieuwe lijn is helder en te gebruiken voor iedere huidconditie, met respect voor de mens, de huid én het milieu. De reguliere hannah producten bevatten minimaal 80% aan natuurlijke werkstoffen en de nieuwe productlijn hannah ‘Clear’ is ontwikkeld op basis van uitsluitend pure en natuurlijke werkstoffen. Voor meer informatie lees je natuurlijk snel even verder. Zoals jullie inmiddels wel weten ben zelf altijd erg gecharmeerd en geinteresseerd in de groene kant van de cometica. Vandaag wil ik jullie dan ook graag voorstellen aan de Clear lijn van hannah. Deze nieuwe en allergeenvrije productlijn lijn is ontwikkeld conform indicaties van BDIH & Ecocert. ‘Clear’ staat voor helder, transparant, natuurlijk en vooral zuiver. Alle producten uitsluitend getest op de menselijke huid in het hannah Coaching Center op het hannah landgoed in Voorthuizen. Voor deze Clear- producten worden uitsluitend ecologisch verantwoordde en biologisch afbreekbare ofwel recyclebare materialen, zowel qua verpakkingen, flyers als displays. Zo wordt op alle fronten op een verantwoordde wijze met zowel de huid als het milieu omgegaan.

Een van de producten uit deze Eco lijn is de  Clear Cleansing Oil. Een unieke manier van gezichtsreiniging op basis van natuurlijke oliën. Het is in principe een ‘hydrofiele olie’. De olie zorgt ervoor dat de huid op een zeer milde en effectieve diepgaand kan worden gereinigd. De hannah Clear Cleansing Oil bevat als belangrijkste basis een hoog percentage zuiver plantaardige sojaolie met uitstekende reinigende eigenschappen. Deze volledig natuurzuivere emulgator zorgt voor een verfijnde hydrofiele substantie, die de huid in de diepte reinigt, zonder een vettig laagje achter te laten. Daarnaast bevat dit product diverse antioxidanten, waaronder vitamine E afkomstig uit zonnebloemolie en deze zorgen ervoor dat het huidoppervlak goed beschermd is tegen vrije radicalen. ‘Dermofeel’ zorgt voor een hoge mate van verdraagzaamheid door de huid. Tot slot nog even een overzichtje van de producten uit deze lijn inclusief de daarbij behorende prijzen:

  • Clear Cleansing oil - € 32,00/50ml
  • Clear Pure Cream - € 53,00/50ml
  • Clear Sparkling Spray - € 38,00/30ml
  • Clear Skin Conditioner - € 58,00/30ml

Wat mij betreft een goed en mooi groen concept met potentie. Ik ga de Clear Cleansing Oil natuurlijk zeker voor jullie testen dus vergeet voor het lezen mijn review niet af en toe even een kijkje te komen nemen op deze website! Voor meer informatie en verkooppunten kunnen jullie natuurlijk altijd even contact opnemen met hannah SIRC via telefoonnummer: 0342-476160 of kijken op de website www.huidcoach.nl Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top