Inspiratie & Tutorials

NOTD: Rimmel - baby pink

Vandaag heb ik voor jullie een wat meer uitgebreidde NOTD dan dat jullie van mij gewend zijn. Ik wil jullie namelijk graag even wat meer vertellen over de nagellak die ik jullie vandaag laat zien. Het is namelijk niet alleen een prachtige kleur maar ik ben eigenlijk ook erg enthousiast over de structuur en ook over de topcoat die ik erbij draag. Het merk waar het allemaal om draait is Rimmel London. Benieuwd? Lees dan snel even verder voor meer informatie en afbeeldingen. Jullie kennen het leuke merk Rimmel natuurlijk allemaal wel. Ze brachten onlangs een nagellak collectie uit genaamd LYCRA® Pro. Dit is een professionele nagellak-lijn bestaande uit twintig kleuren met een zeer revolutionaire Maxi Brush. Deze brush is speciaal ontworpen om nagellak snel en gecontroleerd aan te brengen met een enkele beweging. De nagellakformule is met Lycra® verrijkt en zou met gemak tien dagen zonder kleurvarvaging of beschadigingen op je nagels moeten kunnen blijven zitten.

Ik heb een van de kleurtjes getest en nogmaals: ik ben zeer tevreden over het resultaat. De Maxi Brush is een hele fijne brede brush waarmee je eigenlijk met een strook je volledige nagellak kunt bedekken met nagellak. Dit werkt absoluut, ik heb mijn nagels nog nooit zo snel gelakt. Op de foto hieronder draag ik twee laagjes van de kleur baby Pink nagellak.

Na het aanbrengen van de nagellak ben ik aan de slag gegaan met een ander nieuw product van Rimmel, namelijk de Super Wear met LYCRA®. Deze topcoat bevat een geavanceerde formule die een prachtig glanzend effect heeft op iedere (Rimmel )nagellak en de kleur beschermt tot 10 dagen lang. In de praktijk geeft deze topcoat een mooie glans aan je nagellak en beschermt de nagellak inderdaad erg goed tegen beschadigingen. Ik weet niet of tien dagen haalbaar is, maar ik draag deze combinatie nu 4 dagen en het resultaat is nog steeds perfect. Geen enkele beschadiging.

  • Superwear Pro Topcoat -  EURO  7.49
  • Lycra Pro Nailpolish - EURO  6.99 (verkrijgbaar in twintig kleuren)

Ik vind deze nagellakjes absolute aanraders, de houdbaarheid is uitstekend, de nagellak brengt snel en gemakkelijk aan en de kleuren zijn erg mooi. Mocht je in de buurt zijn van de plaatselijke drogisterij zoals Kruidvat of Etos neem dan zeker even een kijkje bij het Rimmel schap, via internet kun je ook bestellen bij Drogisterij.net een zeer betrouwbare webshop met een heel uitgebreid (makeup) assortiment!! Voor meer informatie en het kleurentabel verwijs ik je graag even naar de website van Rimmel. Bijdrage van Wenvers

Deel dit artikel
Back to top