Algemeen

Catrice - nieuwe nagellakjes - Chanel Jade dupe?

Afgelopen week gonsde het van de geruchten in beautyland over de nieuwe nagellakjes van het budgetmerk Catrice! Catrice, dat in Nederland uitsluitend verkocht wordt bij het Kruidvat, is in Duitsland het meest verkochte makeup merk en is bezig met een complete restyling van hun collectie. Er is in Nederland pas een begin mee gemaakt, het zal zeker nog enige tijd duren eer alle nieuwe producten & verpakkingen hier overal verkrijgbaar zullen zijn, maar het begin is er .......de nieuwe nagellakjes! Kijk snel even verder want we hebben goed nieuws! Binnenkort zullen de Catrice schappen aardig worden uitgebreid, want alleen de nagellakcollectie zal al enorm groeien:

Catrice Ultimate Nail Laquer - met een adembenemende collectie van 32 trendy kleuren, zorgt Catrice Ultimate Nail Laquer ervoor dat nagels echte blikvangers zijn in 2010! Een tip van de professionals: breng twee laagjes lak aan, met het innovatieve platte kwastje. Breng vervolgens een top coat aan, voor een ultieme glans en een kleur die wel tot zeven dagen lang houdt.

Omdat we het nog even moeten doen met de afbeeldingen en informatie van verschillende Duitse Beauty websites, hou ik het voor nu even bij de afbeeldingen van de kleurtjes, de namen kun je het beste zelf even opzoeken op de website van Catrice. Maar...lucky us...de nagellakjes zijn al gespot in verschillende Kruidvat-winkels verspreid door heel Nederland, zo ook bij mijn plaatselijke mini-Kruidvat. Ik heb dus al 6 prachtige kleurtjes in huis om te testen, waaronder de zeer bijzondere Sold out forever.....zou dat nu eindelijk de lang verwachte Chanel Jade dupe zijn? Kijk even mee naar de kleurtjes die ik al in huis heb:

Zien er goed uit toch? Het zijn de volgende kleurtjes (v.l.n.r.):

  • 110 Poison me Poison you
  • 120 Plum play with me
  • 280 London''s weather forecast
  • 200 From dusk til dawn
  • 240 Sold out for ever
  • 170 I scream peach!

Ik heb de lakjes even snel geswatched op een nailboard, het lakken ging heel makkelijk door het handige kwastje en de lakjes dekten erg goed, op de foto zie je twee laagjes over elkaar. Qua houdbaarheid kan ik nog niet zoveel zeggen, ik zal er deze week een paar testen, maar ik heb morgen een pers event van Sally Hansen, waar ik een nagelbehandeling ga ondergaan...dat zou ook zonde zijn natuurlijk!

Zien jullie de nr. 240 Sold out forever en de 170 I scream peach!? Die deden mij best denken aan twee prachtige Chanel nagellakjes....

Dat lijkt behoorlijk toch? Ik  heb direct mijn andere "Jade" look a likes even uit de kast gepakt en ze allemaal even op een rijtje gezet om te kijken welke er nu het dichtste bijkomt! En....guess what? Het is de extreem goedkope Catrice Sold Out Forever!

De kleur is geen exacte match, maar is behoorlijk close! Catrice is een tikje donkerder en iets minder "levendig" ondanks dat het de enige dupe/look a like is met vrijwel dezelfde fijne glitters als Chanel Jade. Het is dus zeker de moeite om heel snel eens even langs het Catrice vak te gaan en snel een Sold out forever lakje te kopen voor de gigantische prijs van EUR 2,49!! Dat is toch geen geld? De flesjes zijn ook nog eens behoorlijk groot, dus is het wat mij betreft de aankoop van deze maand! Ik heb hier en daar al gehoord dat het al lastig is om de Sold out forever nog ergens te vinden, dus twijfel niet als je hem ziet en koop hem direct, je krijgt er geen spijt van!

Binnenkort horen jullie nog meer over de rest van de uitbreiding van het vaste Catrice assortiment!

Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top