Algemeen

XX by Mexx Lovesome & Mysterious

Hebben jullie ze al gezien, de nieuwe geuren van XX by Mexx? Lovesome & Mysterious, twee verschillende parfums zodat je degene kunt kiezen die het beste bij je past. Kies je de Lovesome omdat je houdt van een speelse, fruitige geur? Of ga je juist voor de Mysterious, een wat mysterieuze, meer bloemige geur? Natuurlijk is het ook leuk om beide parfums te hebben, zo kun je telkens de geur kiezen die bij jouw "mood" past. Lees even verder voor mijn review....XX by Mexx heeft altijd leuke en prettige parfums, die vooral passen bij jonge meiden en vrouwen, maar ik kan je vertellen dat ik deze twee geurtjes zelf ook erg lekker vind. Bo (mijn dochter van 13) is er zeker fan van, de Lovesome gebruikt ze graag overdag en de Mysterious is meer geschikt voor een feestje of een avondje uit. Maar....je kunt ze natuurlijk dragen zoals je ze zelf het fijnste vind, dat is juist het leuke. XX by Mexx Lovesome - de speelse Een lief uitziende, charming witte met gouden verpakking, de geur is speels en fruitig, door de volgende ingrediënten:

  • top : peer, zwarte bessen en frambozenblaadjes
  • hart : fresia, witte bloemen en groene bloemblaadjes
  • basis : sandelhout, vanille en muskus
XX by Mexx Mysterious - de mysterieuze

Een wat stoerdere, sexy verpakking die toch girly blijft, de geur is mysterieuzer, bloemig maar ook fruitig, door de volgende ingrediënten :

  • top : zwarte bessen, abrikoos, groene appel en roze peper
  • hart : pioenroos, fresia en pruimen
  • basis : sandelhout, muskusnoten en amber

Ik heb beide geuren getest en vind ze allebei erg lekker, de Lovesome ruikt heerlijk fris en fruitig en is erg geschikt voor de aankomende zomermaanden, past erg goed in dit seizoen dus! De Mysterious is inderdaad iets sensueler, maar blijft toch behoorlijk jong en fris ruiken, zeker ook een parfum dat veel jonge vrouwen lekker zullen vinden, vooral als je 's avonds of op een feestje graag een iets "zwaarder" parfum gebruikt. Beide geuren zijn niet echt heel verrassend of vernieuwend, maar dat is verder natuurlijk ook prima, hoeft ook niet altijd zo te zijn toch? De houdbaarheid is redelijk goed, een beetje bijsprayen aan het einde van een school- of werkdag is misschien wel nodig. Wat ik altijd erg fijn vind is dat XX by Mexx direct zorgt voor een groot en compleet assortiment van producten bij hun nieuwe geuren, zo vind je behalve de eau de toilette in verschillende formaten ook direct een Shower gel en Deodorant spray in de winkels. De prijs voor beide geuren is zeker betaalbaar, voor EUR 16,00 heb je al een flesje van 20 ml. Hieronder een complete lijst van de prijzen, die zowel voor Lovesome als Mysterious gelden:

  • eau de toilette 20 ml EUR 16,00
  • eau de toilette 40 ml EUR 24,00
  • Shower Gel 200 ml EUR 12,50
  • Deodorant Spray 150 ml EUR 12,50

Je vind alle producten sinds vorige maand bij de meeste drogisterijen en warenhuizen, maar je kunt de geuren ook terugvinden bij Drogisterij.net, handig als je geen zin of tijd hebt om te "echt" te shoppen.

Deel dit artikel
Back to top