Algemeen

De eerste make-up collectie van L'Occitane

L''Occitane, het befaamde cosmetica merk met hun roots diep in de Provence, krijgt deze zomer voor het eerst make-up in hun collectie. De producten maken deel uit van de Pioenroos-collectie die deze zomer in de L''Occitane winkels te vinden zal zijn, de makeup bevat een exclusief natuurlijk extract uit pioenroos met verzachtende eigenschappen. Ze bevatten ook een met Provençaals mimosa gecoat micapoeder, dat ervoor zorgt dat de formule zich soepel en makkelijk aan laten brengen en prettig aanvoelt op de huid. Nieuwsgierig? Lees dan even verder.... De Pioenroos collectie is onstaan in samenwerking met een beroemde pioenrozenkwekersfamilie (haha, is dat een woord?) Rivière, de producten zijn uiteraard geïnspireerd door het buitengewone palet van kleurschakeringen van de pioenrozen. Deze bloemen zijn een inspiratiebron geweest voor de L’Occitane make-up serie vol frisse en natuurlijke kleuren. Elke kleur is genoemd naar de betreffende pioenroos variant. De verpakkingen van deze, gelimiteerd verkrijgbare collectie, zijn heel bijzonder, de producten worden niet verpakt in simpele doosjes maar in kartonnen zakjes die doen denken aan verpakkingen van bloemzaadjes die zijn voorzien van een illustratie van de pioenroos die als inspiratiebron fungeerde , erg leuk! Alle verpakkingen zijn gemaakt van papier dat afkomstig is van duurzaam beheerde bossen. De volgende producten kun je vinden in de collectie: Illuminating Powder 10g - € 30,00 Een gezichtspoeder dat de huid oplicht en zorgt voor een frisse teint. Healthy glow face powder 10g - € 30,00 Een gezichtspoeder die de huid warmer maakt met een subtiele en natuurlijke bronzen gloed. Facecolour powder 3,5g - € 18,00 Een multi-functionele poeder die kan worden gebruikt als een blush, oogschaduw of all-over het gezicht, het is verkrijgbaar in 4 kleuren Eyecolour powder duo 3,5g - € 18,00 Lipstick 3,5g - € 18,00 Een semi-glanzende lipstick die de lippen een lichte, niet plakkerige glans geeft, verkrijgbaar in 4 kleuren.

Lip balm 15 ml - € 11,50

Liquid shine lip colour 8 ml - € 14,50

Lip & Cheek Tinted water 4,5ml - € 13,50 Er is ook een kleine collectie met make-up tools verkrijgbaar zoals: Eyeliner Brush € 6,00 Blush Brush € 14,50 Powder Blush € 17,00 Eyeshadow Brush € 7,00

Ziet er bijzonder leuk uit! Ik ben eigenlijk best benieuwd naar de producten, de verzorgingsproducten van L''Occitane zijn erg prettig, als hun make-up net zo goed is dan is dat weer een mooie toevoeging aan het make-up assortiment in Nederland! Binnenkort hoop ik wat producten voor jullie te kunnen reviewen! Helaas heb ik geen exacte releasedatum, maar ik verwacht dat de producten deze maand wel in de winkels te vinden zullen zijn. Je vind de L''Occitane winkels op de volgende plaatsen in Nederland:

  • Amstelveen
  • Amsterdam
  • Den Haag
  • Utrecht
  • Maastricht
  • Haarlem

Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top