Algemeen

Be so pure! review & win-actie

Vorige week liet ik jullie al kennismaken met de nieuwe webshop, Be so pure., een Nederlandse webshop waar de eigenaressen unieke en leuke natuurlijke cosmetica verkopen. Vandaag wil ik twee producten kort voor jullie reviewen en kan ik ook aankondigen dat we een leuke, kleine win-actie hebben voor jullie, dat is toch altijd leuk zo aan het begin van het weekend? Lees snel verder.... Ik kreeg een lief & schattig pakketje van Kim & Nicky van Be So Pure. opgestuurd met daarin een aantal producten & heel veel samples, alles zag er perfect verzorgd uit, wat dat betreft is Be so pure. dus in elk geval een aanrader! De producten die ik in mijn pakketje vond waren o.a. één van de items waar ik heel nieuwsgierig naar was, nl. een facebalm van het merk Balm Balm. Balm Balm is een merk dat 100 % biologisch en 100 % geweldig is, hun balms (lipbalms, facebalms, handbalms) zijn musthaves volgens de kenners, waarmee Balm Balm ook al verschillende awards hebben gewonnen. Be so pure. heeft ervoor gezorgd dat ook wij nu eenvoudig aan deze mooie balms kunnen komen, als het dan zulke musthaves zijn, dan is het wel prettig dat je ze makkelijk kunt vinden toch? Ik heb de Rose Geranium Face balm (30 ml tube EUR 8,90) getest, de balm is compleet aardolievrij en te gebruiken over het hele lichaam en gezicht. De balm voelt behoorlijk vet aan en je hebt maar extreem weinig product nodig om bijvoorbeeld droge handen weer zacht te laten aanvoelen. Als je ergens op je lichaam droge plekjes hebt, dan hoef je eigenlijk alleen maar een stipje balm aan te brengen en lekker te smeren, door de warmte van de huid versmelt de balm heel goed. De huid blijft er wel vettig uitzien en ook zo aanvoelen, je geeft dat vet ook langere tijd af (bijvoorbeeld op kleding etc), hou daar wel rekening mee, maar de werking is ongeëvenaard, echt elk ruw/droog plekje wordt weer zacht en soepel. De Rose Geranium ruikt behoorlijk heftig en bloemig, ik vind dit wel lekker, maar als je daar niet zo van houdt is er ook een parfumvrije face balm te vinden in de webshop. Daarnaast heb ik de schattige Figs & Rouge Rambling Rose organic balm (blikje 8 ml EUR 6,90) geprobeerd, de verpakking is natuurlijk geweldig schattig. Dit is echt zo''n heerlijk hebbedingetje waar je al blij van wordt als je hem in je tas ziet liggen! Maar gelukkig is de inhoud ook fijn, een compacte organische balsem die je kunt gebruiken op lippen of andere ruwe plekjes. De ingrediënten rosehip olie en sheabutter zorgen voor een perfecte hydratatie, de balm ruikt zacht naar rozen, op zich wel aanwezig als je het blikje opent, maar eenmaal opgebracht wordt de geur subtieler, wel zo fijn als je niet van een hele sterke parfum houdt. Be so pure. wil ook graag een lezeres van Lushious Beauty kennis laten maken met hun producten, vandaar dat we een kleine winactie organiseren, je kunt het volgende (schattige roze) pakketje van Be so pure. winnen:

  • Nostalgia goosbumps zeep XL: heerlijke exfoliating & hydrating zeep in vintage verpakking! Nu al een van onze bestsellers.
  • Balm Balm Rose Geranium facebalm: De multitasker van Balm Balm! Gebruik om te verzorgen, make-up af te halen... anything goes!
  • Balm Balm Rose Geranium Lipbalm: Winnaar "Natural Health & Beauty 2009" award! Onmisbaar in je tas, hydratatie on the go.

Wat moet je hiervoor doen? Ga naar de webshop van Be so pure. en tel hoeveel producten van het merk Balm Balm je vind in hun winkel! Mail dit antwoord vervolgens naar winactie@lushiousbeauty.nl , doe dit voor woensdag 14 april 23.00 uur, inzendingen die daarna binnenkomen kunnen niet meer meedoen. Uit alle goede inzendingen zullen we dan één winnaar kiezen die het leuke pakketje van Be so pure. zal ontvangen. Doen jullie weer allemaal mee? Succes met tellen! Bijdrage van Lushious Babe

Deel dit artikel
Back to top