Nagel & Handen

Youtube: Nagellak opbergsystemen

Zitten er nog nagellak liefhebbers in de zaal? Als mede nagellak liefhebbers lopen jullie vast tegen hetzelfde probleem als dat ik doe. Niet alleen wat nagellakjes betreft trouwens maar uberhaubt de vraag: Hoe ruim ik alles netjes op. Ik moet jullie bekennen dat ik nogal een sloddervosje ben wat opruimen en systemen betreft. Ik heb wel eens een goede dag en dan ruim ik alles op, sorteer op kleur, merk en producttype, maar een halve week later ligt alles weer door elkaar op verschillende locaties en dozen. Lees even verder!

 

Eigenlijk is het natuurlijk enorm onhandig om alle nagellakjes maar in een doos te gooien, vaak vergeet ik daardoor de leukste kleurtjes en kom ik ze met een klein beetje geluk weer eens tegen wanneer ik aan het opruimen ben. Dus ik vond dat daar maar eens verandering in moest komen. Een poosje geleden kocht ik een nagellak opbergsysteem in de vorm van een compact wand-rek. Het rekje is super plat en er passen maarliefst negentig nagellakjes in. Vriendlief is aan de slag gegaan en binnen een paar minuten hing mijn rekje tussen de schilderijen op de gang van de bovenverdieping. Kijk even naar het filmpje hieronder voor details:

 

Dit rekje is natuurlijk niet voldoende voor mijn volledige collectie. Ik gaf al even in het filmpje aan dat ik minimaal nog een extra rekje nodig heb, voorlopig staan mijn MAC, Chanel en Illamasqua lakjes nog even in een doos, wachtend op rekje nummer twee! Ik heb mijn systeem overigens gekocht voor EUR 49,95 bij Enchantra. Momenteel hebben zij dit artikel even niet in het assortiment. Aan het einde van de week worden de rekjes weer aangevuld, dus neem dan zeker even een kijkje hier. Wij willen natuurlijk alles weten over jullie nagellakjes! Niet alleen hoe je ze bewaard maar ook wat je favorieten zijn, hoe vaak jullie je nagels lakken, wat je favoriete merk is , hoeveel lakjes jullie hebben (ik zal die van mij binnenkort eens tellen!) etc, etc!

Mochten jullie trouwens nog vragen hebben op nagellak gebied dan kun je die natuurlijk altijd even stellen in de commends.

Deel dit artikel
Back to top